Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Havaianas predstavio suradnju s talijanskim brendom Vibram

Moderan dizajn i svijetle boje karakteristike su koje će ovu kolekciju učiniti bitnom komponentom uličnog stila svakog zaljubljenika u jedinstveni modni izričaj.  

Havaianas, slavni brazilski brend japanki i Vibram, talijanski brend s višedesetljetnom tradicijom proizvodnje gumenih potplata, ovih su dana predstavili kolekciju obuće u urbanom stilu. Moderan dizajn i svijetle boje karakteristike su koje će ovu kolekciju učiniti bitnom komponentom uličnog stila svakog zaljubljenika u jedinstveni modni izričaj.  

Suradnja između Vibrama i Havaianasa nastala je u potpuno novom kontekstu u kojem koegzistiraju identiteti dvaju brendova. Zajednički aspekt koji dijele dva brenda je upotreba gume u proizvodnji njihovih proizvoda. Iako su u svojim počecima i Havaianas i Vibram bili fokusirani na funkcionalnosti i performanse, s vremenom postaju prave ikone stila i dizajna.

Poznati modeli obuće u novom ruhu

Vječni model sandala Havaianas Luna u crnoj boji u sklopu ove suradnje kombiniran je s Vibramovim Tweety potplatom u jarko crvenoj boji. Ove sandale pogodne su za dulje korištenje i savršene za šetnju gradom.

Klasične unisex model japanki Havaianas TOP, koji predstavlja esenciju Brazila, dostupan je u četiri svijetle boje – žutoj, zelenoj, plavoj i ružičastoj. U kombinaciji s laganom, izdržljivom i vrlo udobnom Vibram Betulla potplatom ovaj model dobiva jednu novu urbanu dimenziju.

Kampanja virtualnog urbanog scenarija

Ova nekonvencionalna suradnja Havaianasa i Vibrama predstavljena je jedinstvenom kampanjom.  Svaki model obuće unutar ove kolaboracije kontekstualiziran je u virtualni urbani scenarij interpretiran kroz svijetlu paletu pop boja. Japanke u početku nisu otkrivene u svom punom obliku.

TOP model je predstavljen vodom koja asocira na privlačnost plaža na kojima se nose Havaianas modeli, a potplata Luna modela sastavljena je od crvene stijene koja evocira Vibram svijet. Točka susreta ovih pet modela je „urbani“ kontekst: višebojni svijet koji se kombinira na iznenađujući način.

Više

Fashion report

Budući da je započela ljetna sezona, posljednja aktualnost na kojoj su radili je kampanja za ljetnu kolekciju kupaćih kostima Effek, Spektre eyewear sunčanih naočala...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Zanimljivosti

Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike.

Trendovi

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.