Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Havaianas predstavio suradnju s talijanskim brendom Vibram

Moderan dizajn i svijetle boje karakteristike su koje će ovu kolekciju učiniti bitnom komponentom uličnog stila svakog zaljubljenika u jedinstveni modni izričaj.  

Havaianas, slavni brazilski brend japanki i Vibram, talijanski brend s višedesetljetnom tradicijom proizvodnje gumenih potplata, ovih su dana predstavili kolekciju obuće u urbanom stilu. Moderan dizajn i svijetle boje karakteristike su koje će ovu kolekciju učiniti bitnom komponentom uličnog stila svakog zaljubljenika u jedinstveni modni izričaj.  

Suradnja između Vibrama i Havaianasa nastala je u potpuno novom kontekstu u kojem koegzistiraju identiteti dvaju brendova. Zajednički aspekt koji dijele dva brenda je upotreba gume u proizvodnji njihovih proizvoda. Iako su u svojim počecima i Havaianas i Vibram bili fokusirani na funkcionalnosti i performanse, s vremenom postaju prave ikone stila i dizajna.

Poznati modeli obuće u novom ruhu

Vječni model sandala Havaianas Luna u crnoj boji u sklopu ove suradnje kombiniran je s Vibramovim Tweety potplatom u jarko crvenoj boji. Ove sandale pogodne su za dulje korištenje i savršene za šetnju gradom.

Klasične unisex model japanki Havaianas TOP, koji predstavlja esenciju Brazila, dostupan je u četiri svijetle boje – žutoj, zelenoj, plavoj i ružičastoj. U kombinaciji s laganom, izdržljivom i vrlo udobnom Vibram Betulla potplatom ovaj model dobiva jednu novu urbanu dimenziju.

Kampanja virtualnog urbanog scenarija

Ova nekonvencionalna suradnja Havaianasa i Vibrama predstavljena je jedinstvenom kampanjom.  Svaki model obuće unutar ove kolaboracije kontekstualiziran je u virtualni urbani scenarij interpretiran kroz svijetlu paletu pop boja. Japanke u početku nisu otkrivene u svom punom obliku.

TOP model je predstavljen vodom koja asocira na privlačnost plaža na kojima se nose Havaianas modeli, a potplata Luna modela sastavljena je od crvene stijene koja evocira Vibram svijet. Točka susreta ovih pet modela je „urbani“ kontekst: višebojni svijet koji se kombinira na iznenađujući način.

Više

Fashion report

U moru različitih opcija, Inuikii čizme su postale sinonim za toplinu, udobnost i bezvremenski šarm.

Trendovi

Raznih oblika i veličina, nova kolekcija prstenje brenda Mirio uz ženstvenost sadržanu na podlozi, čiji žičani uzorak uvjerljivo podsjeća na uvijek zanosnu čipku, nosi...

Fashion report

Vogue Adria bit će 29. po redu izdanje ovog slavnog magazina namijenjeno tržištima Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore.

Trendovi

Cipele za šetanje kroz snove pravi je opis za čizme s kojima imamo osjećaj kao da hodamo po oblacima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.