Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Havaianasice s kojima ne možete pogriješiti

Jedan od najpoznatijih brendova japanki, Havaianas, svake sezone donosi kreativne i inovativne kolekcije koje pomažu u rješavanju svih modnih nedoumica.

Tijekom vladavine visokih ljetnih temperatura jedna od glavnih dilema je odabir odgovarajuće obuće koja nas jednako dobro može poslužiti tijekom ljetnih gradskih šetnji, ali i cjelodnevnih odlazaka na plažu. Jedan od najpoznatijih brendova japanki, Havaianas, svake sezone donosi kreativne i inovativne kolekcije koje pomažu u rješavanju svih modnih nedoumica. Svaka kolekcija nosi posebnu priču i energiju koja se može prilagoditi svakoj prilici, bez obzira radi li se o cjelodnevnom danu na plaži, romantičnoj večeri ili opuštenom poslovnom sastanku.

Brasil Logo jedna je od Havaianas kolekcija koja se već smatra klasikom zbog svojeg jednostavnog dizajna i prepoznatljive kvalitete. Zaštitni znak ovih modela je mala brazilska zastava koja odražava pravi brazilski i veseli duh brenda.

Foto por Bruno Bezerra / @bezerra

Havaianas Brasil Logo je jedna od najdugovječnijih kolekcija koja se najviše ističe zbog Havaianas logotipa na trakicama. No, ovdje se ne radi o uobičajenom brendiranju već o činjenici da logo nosi dušu, vrijednosti i cijelu priču brenda. Havaianas je više od logotipa, više od brenda – on predstavlja cijeli životni stil i filozofiju koja se temelji na zabavi, slobodi i sreći.

Zbog njihove priče te jednostavnog, ali kul izgleda mogli bi ih sve češće viđati u sklopu ljetnih streetstyle kombinacija. Kolekciju Brasil Logo prati prepoznatljiva Havaianas kvaliteta. Zahvaljujući delikatnoj izradi od otporne gume ovi modeli se ne zagrijavaju na visokim temperaturama, čuvaju nogu od sklizanja, ne upijaju neugodne mirise i pružaju udobnost u svakom trenutku.

Ove Havaianasice su prepoznatljive po jednostavnim, ali i zabavnim kombinacijama boja. Kolekcija je idealna su za svakoga tko voli jednostavnost te kvalitetnu i čvrstu obuću. I jedno je sigurno – s ovakvim Havaianasicama osigurali ste se za sve ljetne prilike!

Više

Trendovi

Talijanski brend Replay predstavio je novu suradnju i to s digitalnom kreatoricom i influencericom Ginevrom Mavilla.

Trendovi

Neda Parmać, Ivana Marić, Uršula Tolj, Neven Ciganović bili su samo neka poznata lica na velikom jesenskom partyju u zagrebačkom beauty centru Kaja u...

Fashion report

Zapadni trgovački centar u Rijeci proslavio je desetu obljetnicu rada proslavom koja se odvijala tri subote, a zadnja subota okupila je najveći broj posjetitelja...

S modne piste

Jučer su se u zagrebačkom Playgroundu, okupili mnogi zaljubljenici u talijanski modni brand PINKO i proslavili njihovu novu kolekciju za jesen/zimu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.