Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

HBO Max: Što gledati u lipnju?

Lipanj na HBO Max streaming platformu donosi premijeru dugo iščekivane HBO Original serije „Idol“ s Abelom “The Weekndom” Tesfayeom i Lily-Rose Depp u glavnim ulogama…

Lipanj na HBO Max streaming platformu donosi premijeru dugo iščekivane HBO Original serije „Idol“ s Abelom “The Weekndom” Tesfayeom i Lily-Rose Depp u glavnim ulogama, drugu sezonu Max Original serije „I tek tako…“, kao i treću sezonu serije „Obitelj Pravednika“ te petu sezonu serije „Mayans M.C.“.

U ponudu dolazi nagrađivani hrvatski film „Sigurno mjesto“ redatelja i glavnog glumca Juraja Lerotića kao i srpski film „Heroji radničke klase“ redatelja Miloša Pušića. U filmu „Čarobni Mike: Posljednji Ples“ gledat ćemo Channinga Tatuma i Salmu Hayek.

Od dokumentarnih filmova izdvajamo Max original dokumentarnu seriju „Prvih pet“ o pet inspirativnih žena, kao i „Show Erica Andrea“ koji se vraća u seksi šestoj sezoni.

IDOL (The Idol)

HBO MAX PREMIJERA: 5. lipnja (HBO premijera: 5. lipnja u 20:00)

2023 | drama | HBO Original  | 18+

Smješten u okruženje glazbene industrije, “Idol” prati gurua za samopomoć i vođu suvremenog kulta koji razvija kompliciran odnos s pop-idolom u usponu.

Redatelj: Sam Levinson, Amy Seimetz

Uloge: Abel “The Weeknd” Tesfaye, Lily-Rose Depp, Troye Sivan, Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey, Suzanna Son, Hank Azaria

I TEK TAKO… II (And Just Like That…), 2. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 22. lipnja

2023 | drama | Max Original

Novo poglavlje revolucionarne HBO-ove serije “Seks i grad”, prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu iz komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u 30-ima do još kompliciranije stvarnosti života i prijateljstva u 50-ima.

Redatelj: Michael Patrick King, Cynthia Nixon, Ry Russo-Young, Julie Rottenberg

Uloge: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang, Alexa Swinton

OBITELJ PRAVEDNIKA III (The Righteous Gemstones), 3. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 19. lipnja (HBO premijera: 19.lipnja u 21:00)

2023 | komedija | HBO Original 

Serija „Obitelj pravednika“ priča priču o svjetski poznatoj obitelji teleevangelista s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada. Kad se razmaženoj djeci Gemstonea konačno ostvari želja da preuzmu kontrolu nad Crkvom, otkriju da je vodstvo teže nego što su zamišljali i da njihov ekstravagantni stil života ima visoku cijenu.

Redatelj: Danny McBride, Jody Hill, David Gordon Green

Uloge: Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson, Adam Devine

MAYANS M.C. V (Mayans M.C.), 5. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 1. lipnja

2023 | drama

„Mayans M. C.“ prati život Ezekiela “EZ-ja” Reyesa, predsjednika motokluba „Mayans“, podružnice na granici Kalifornije i Meksika. EZ je preuzeo vodstvo nad svojim bratom Angelom i motoklubom “Santo Padre” u krvavom ratu protiv njihovih protivnika, “Sinova anarhije”. Obrana kalifornijskog teritorija i amblema počinje odnositi živote unutar kluba i uzrokovati napetost između EZ-ja i Angela.

ČAROBNI MIKE: POSLJEDNJI PLES (Magic Mike’s Last Dance)

HBO MAX PREMIJERA: 2. lipnja (HBO premijera: 4. lipnja u 20:00)

2023 | drama

Čarobni Mike Lane vraća se na pozornicu nakon što je zbog propalog poslovnog dogovora radio kao barmen na Floridi. U nadi da će mu to biti posljednji trošak, Mike odlazi u London s bogatom osobom iz visokog društva čiju ponudu ne može odbiti.

Redatelj: Steven Soderbergh

Uloge: Channing Tatum, Salma Hayek, Ayub Khan-Din, Jemelia George, Juliette Motamed, Vicki Pepperdine

SIGURNO MJESTO (Safe place)

HBO MAX PREMIJERA: 2. lipnja (Cinemax 2 premijera: 3. lipnja u 20:30)

2022 | drama

Traumatični događaj – iznenadni pokušaj samoubojstva – stvara jaz u svakodnevnom životu tročlane obitelji. Životi im se iz temelja mijenjaju, kao da su uvučeni u rat nevidljiv svima drugima. Radnja je ograničena na najakutnije, kratko vremensko razdoblje i situaciju koja se svodi na najvažniju stvar – spas voljene osobe. Film je nastao na temelju osobnog iskustva redatelja, koji ujedno igra i glavnu ulogu.

Redatelj: Juraj Lerotić

Uloge: Snježana Sinovčić, Goran Marković, Juraj Lerotić, Damir Klemenić, Biljana Torić


HEROJI RADNIČKE KLASE (Working class heroes)

HBO MAX PREMIJERA: 2. lipnja

2022 | drama

Lidija je hladna poslovna žena koja radi za građevinskog investitora sumnjivog morala. Lidijin glavni zadatak je nadzirati rad radnika na crno na gradilištu i pod svaku cijenu zaštititi imidž tvrtke. U međuvremenu, radnici su suočeni s brutalnom stvarnošću kapitalizma. Neplaćeni i iscrpljeni, moraju uzeti sudbinu u svoje ruke. Kada se odluče pobuniti i zauzeti za svoja prava, gradilište će postati poprište sukoba društvenih klasa i morala. Pet godina u nastajanju, Heroji radničke klase, s pobjednicom EFA (za Quo Vadis Aida?), Jasnom Đuričić, u glavnoj ulozi, razotkriva nemilosrdnu korupciju, kapitalizam i nepravdu igre u kojoj “velika riba jede malu ribu”.

Redatelj: Miloš Pušić

Uloge:   Jasna Đuričić, Boris Isaković, Predrag Momčilović, Stefan Beronja, Aleksandar Đurica

PRVIH PET (First Five)

HBO MAX PREMIJERA: 9. lipnja

2022 | Dokumentarna serija | Max Original

Okrenuta je nova stranica u političkoj povijesti kada je mlada žena po imenu Sanna Marin izabrana za najmlađu premijerku na svijetu u Finskoj. Oko nje se formira kabinet odlučnih žena koje počinju voditi državu. Gotovo istog trena tih pet snažnih žena suočene su s izazovom bez presedana kada se svjetska pandemija proširi na Finsku. Nakon što su svoju zemlju provele kroz pandemiju, izbija rat i Europu baca u daljnje turbulencije. Istovremeno, obavljajući svoj zahtjevan posao, ministrice imaju djecu i žive svoj privatni život. Tko su te ambiciozne, staložene žene koje guraju političku kulturu naprijed i inspiracija su diljem svijeta? Odakle dolaze i što ih pokreće?

SMARTLESS: NA PUTU (SmartLess: On the Road)

HBO MAX PREMIJERA: 15. lipnja

2023 | Dokumentarni

Krenite na put s Willom Arnettom, Jasonom Batemanom i Seanom Hayesom za ekskluzivan pogled iza kulisa podcast turneje uživo “SmartLess”. Putujući iz grada u grad, trojcu se pridružuju slavni gosti poput Conana O’Briena, Willa Ferrella i brojnih drugih.

SHOW ERICA ANDREA VI (The Eric Andre Show), 6. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 7. lipnja

2023 | Talk-Show

“Show Erica Andrea” vraća se u seksi šestoj sezoni. Prizivajući tantričku moć boga seksa Erosa, šesta sezona sigurno će biti najnabrijaniji, najhladniji, najotvoreniji, najotkačeniji, emocionalno najzreliji kasnonoćni show u povijesti čovječanstva. Eric se vraća za stol kao nikad dosad: nabildan, pun energije, s kapima znoja koje se cijede niz njegove napete bradavice na njegove blistave pločice. Gledajte razmažene zvijezde kako žale zbog svojih odluka, repere kako ih voza te niz uličnih psina toliko pretjeranih da su zajedno nadahnule rekordnih 30 poziva hitnim službama. Suvoditelji su, između ostalih, Felipe Esparza, Reese W, Krft Punk te tajanstveni (ali uskoro legendarni) Fridge Keeper.

Ne propustite

Zanimljivosti

Rujan na HBO Max streaming platformu donosi premijeru nove serije „Škripa metala“ o lajavom autsajderu koji je dobio priliku za bolji život, dramu o...

Zanimljivosti

Za vas smo odabrali nekoliko novih hit serija sa sva tri streaming servisa koje obavezno morate pogledati.

Zanimljivosti

Slavnima smo fascinirani, kao i njihovom djecom.

Zanimljivosti

U kolovozu na HBO-u počinje prikazivanje ‘Zmajeve kuće‘, ishodišta ‘Igre prijestolja‘, jednog od najpopularnijih i najnagrađivanijih serijala u povijesti televizije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.