Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Health centar vaš put do fizičkog, psihičkog i emocionalnog zdravlja

Health centar nije običan centar zdravlja, niti je samo centar ljepote.

Health centar nije običan centar zdravlja, niti je samo centar ljepote. Centar je to s obiljem pozitivne energije, vedrog osoblja i još vedrije vlasnice, gospođe Štefanije Čižmek. Prirodnom metodom i holističkim pristupom ekipa iz centra pomaže u postizanju fizičkog, psihičkog i emocionalnog zdravlja. Energetskim masažama, akupresurom, refleksoterapijom, terapijom kralježnice, antistres programima, life coachingom i relaksacijom te energetskim vježbama postižu odlične, ali što je još važnije i trajne rezultate.

Draga Štefania, kako biste sama sebe predstavili našim čitateljicama?

Vlasnica sam Health centra, life coach, prezenter, energetski ekspert i terapeut s preko 14 godina iskustva i s velikim osobnim rezultatima i rezultatima svojih klijenata.

Nekad i sama suočena s velikim zdravstvenim problemima (discus hernija 7 mm, neurodermatitis koji sam imala od djetinjstva, depresija, alergije i dr.) odlučila sam se za prirodno rješavanje svojih problema prema metodi Tradicionalne kineske medicine i energetske medicine nakon što mi konvencionalna medicina nije dala zadovoljavajuće rezultate nakon godina korištenja. Čak, štoviše, moje se stanje iz godine u godinu pogoršavalo. Nakon izlječenja, odlučila sam se educirati, otkrila sam svoj životni poziv, a to je pomoći drugim ljudima ovom metodom te prenositi znanje svojim suradnicima i klijentima.

Tako je nastao Health centar. Živim ono što govorim i što radim.

Po čemu je vaš pristup klijentima specifičan?

Naš pristup je specifičan zbog toga što gledamo klijenta kao umno, duhovno, energetsko i tjelesno biće i u potpunosti mu se posvećujemo kroz taj holistički pristup, zajedno pronalazimo uzrok problema i vodimo klijenta na putu izlječenja energetskim terapijama, savjetima, preporukama. Važno nam je da svaki klijent koji nam se obrati za pomoć, dobije rezultat, tj. riješi svoj problem i ostvari cilj koji želi, bio on neke fizičke prirode, emocionalne, poteškoće u odnosima ili poslovne prirode. Tretmani djeluju na cjelokupno poboljšanje života i oni su individualizirani prema potrebama klijenta.

Svi naši energetski tretmani imaju terapijski učinak. Sljedeći upute i savjete te mijenjajući stare obrasce ponašanja i navika klijent može dobiti velike rezultate. U tome najviše pomaže life coaching koji uz tretmane edukacijom brže dovodi do rješavanja poteškoća.

 

https://www.instagram.com/p/BicNzHEhSMA/?utm_source=ig_web_copy_link

 

S kojim zdravstvenim poteškoćama, izbjeći ćemo riječ problem, se susrećete u radu s klijentima?

Susrećemo se s raznim poteškoćama, od različitih poteškoća i povreda kralježnice (discus hernija, skolioza, bolovi, uklještenja živaca i dr.), burnout-a, glavobolja, migrena, alergija, poteškoća sa srcem i tlakom, poteškoća sa želucem, probavom, gljivičnim infekcijama, neplodnosti pa sve do fizičke i psihičke napetosti, kroničnog umora, iscrpljenosti, nedostatka energije, depresije, anksioznosti, zatvorenosti i dr.

Velikim dijelom poteškoće su posljedica stresnog načina života, zanemarivanja zdravlja i loših životnih navika i odluka.

Koliko je bitna ravnoteža duha, uma i tijela u procesu izlječenja?

Čovjek je fizičko, psihičko, emocionalno i energetsko biće te je ravnoteža svih tih razina vrlo bitna za njegovo potpuno zdravlje. Kad nema te ravnoteže, nastaju problemi na području zdravlja, odnosa, posla i dr.

Našim tretmanima i terapijama organizam se dovodi u ravnotežu, pospješuje se cirkulacija, energetski protok i rad svih organa, tijelo se fizički obnavlja, a duh i um postaju pozitivniji, vedriji, opušteniji i sretniji.

Štefania Čižmek

Koliko je važno da Vam se na putu izlječenja klijent “otvori“?

Izrazito je važno da nam se klijent otvori i da ima povjerenja u rad naše metode. Dosta naših klijenata dođu putem preporuke tako da već u startu imaju tu poziciju. S povjerenjem u rad terapeuta i uz klijentov osobni angažman, rezultati su prirodan slijed ozdravljenja organizma. Važno je otvoreno komunicirati o problemima kako bi se otkrio uzrok jer se jedino otkrivanjem uzroka može riješiti posljedica. Također je bitno slijediti upute i slušati savjete stručnjaka te biti otvoren za novo znanje i pozitivne promjene.

Koja bi bila Vaša poruka našim čitateljicama?

Drage čitateljice, postoji rješenje za probleme s kojima ste trenutno suočene. S dugogodišnjim iskustvom i bezbroj rezultata na polju zdravlja, odnosa, veza i posla dovoljan su razlog da nam se s povjerenjem obratite kako bi na prirodan i trajan način, bez lijekova i nuspojava riješile svoje poteškoće.
Također, bitno je da već sad dok problemi nisu vidljivi radite na prevenciji, da se brinete o sebi da do problema ni ne dođe.

Za naše zdravlje je vrlo bitno da izdvojimo vrijeme jer je ono najvrjednije što imamo i temelj je uspješnog, sretnog i kvalitetnog života.

Health centar
Radnička cesta 20a
10 000 Zagreb
Tel. 01 5605711
Mob. 091 1555619
www.healthcentar.com
[email protected]

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Nitko me nije naučio da moram znati postaviti granice prema drugim ljudima, nisu me niti naučili da ne moram trpjeti.

Događanja

Želite promjenu ili ste možda već donijeli odluku za promjenom u svom životu, a ne znate odakle početi?

Darija Adžaga

Postoji jednostavan način za upravljanje onime što se događa u nama i oko nas, a to je razvijanje pozicije promatrača

Duh i tijelo

Priuštite si užitak zimskih tretmana u Thai centru Thalea.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.