Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Health centar vaš put do fizičkog, psihičkog i emocionalnog zdravlja

Health centar nije običan centar zdravlja, niti je samo centar ljepote.

Health centar nije običan centar zdravlja, niti je samo centar ljepote. Centar je to s obiljem pozitivne energije, vedrog osoblja i još vedrije vlasnice, gospođe Štefanije Čižmek. Prirodnom metodom i holističkim pristupom ekipa iz centra pomaže u postizanju fizičkog, psihičkog i emocionalnog zdravlja. Energetskim masažama, akupresurom, refleksoterapijom, terapijom kralježnice, antistres programima, life coachingom i relaksacijom te energetskim vježbama postižu odlične, ali što je još važnije i trajne rezultate.

Draga Štefania, kako biste sama sebe predstavili našim čitateljicama?

Vlasnica sam Health centra, life coach, prezenter, energetski ekspert i terapeut s preko 14 godina iskustva i s velikim osobnim rezultatima i rezultatima svojih klijenata.

Nekad i sama suočena s velikim zdravstvenim problemima (discus hernija 7 mm, neurodermatitis koji sam imala od djetinjstva, depresija, alergije i dr.) odlučila sam se za prirodno rješavanje svojih problema prema metodi Tradicionalne kineske medicine i energetske medicine nakon što mi konvencionalna medicina nije dala zadovoljavajuće rezultate nakon godina korištenja. Čak, štoviše, moje se stanje iz godine u godinu pogoršavalo. Nakon izlječenja, odlučila sam se educirati, otkrila sam svoj životni poziv, a to je pomoći drugim ljudima ovom metodom te prenositi znanje svojim suradnicima i klijentima.

Tako je nastao Health centar. Živim ono što govorim i što radim.

Po čemu je vaš pristup klijentima specifičan?

Naš pristup je specifičan zbog toga što gledamo klijenta kao umno, duhovno, energetsko i tjelesno biće i u potpunosti mu se posvećujemo kroz taj holistički pristup, zajedno pronalazimo uzrok problema i vodimo klijenta na putu izlječenja energetskim terapijama, savjetima, preporukama. Važno nam je da svaki klijent koji nam se obrati za pomoć, dobije rezultat, tj. riješi svoj problem i ostvari cilj koji želi, bio on neke fizičke prirode, emocionalne, poteškoće u odnosima ili poslovne prirode. Tretmani djeluju na cjelokupno poboljšanje života i oni su individualizirani prema potrebama klijenta.

Svi naši energetski tretmani imaju terapijski učinak. Sljedeći upute i savjete te mijenjajući stare obrasce ponašanja i navika klijent može dobiti velike rezultate. U tome najviše pomaže life coaching koji uz tretmane edukacijom brže dovodi do rješavanja poteškoća.

 

https://www.instagram.com/p/BicNzHEhSMA/?utm_source=ig_web_copy_link

 

S kojim zdravstvenim poteškoćama, izbjeći ćemo riječ problem, se susrećete u radu s klijentima?

Susrećemo se s raznim poteškoćama, od različitih poteškoća i povreda kralježnice (discus hernija, skolioza, bolovi, uklještenja živaca i dr.), burnout-a, glavobolja, migrena, alergija, poteškoća sa srcem i tlakom, poteškoća sa želucem, probavom, gljivičnim infekcijama, neplodnosti pa sve do fizičke i psihičke napetosti, kroničnog umora, iscrpljenosti, nedostatka energije, depresije, anksioznosti, zatvorenosti i dr.

Velikim dijelom poteškoće su posljedica stresnog načina života, zanemarivanja zdravlja i loših životnih navika i odluka.

Koliko je bitna ravnoteža duha, uma i tijela u procesu izlječenja?

Čovjek je fizičko, psihičko, emocionalno i energetsko biće te je ravnoteža svih tih razina vrlo bitna za njegovo potpuno zdravlje. Kad nema te ravnoteže, nastaju problemi na području zdravlja, odnosa, posla i dr.

Našim tretmanima i terapijama organizam se dovodi u ravnotežu, pospješuje se cirkulacija, energetski protok i rad svih organa, tijelo se fizički obnavlja, a duh i um postaju pozitivniji, vedriji, opušteniji i sretniji.

Štefania Čižmek

Koliko je važno da Vam se na putu izlječenja klijent “otvori“?

Izrazito je važno da nam se klijent otvori i da ima povjerenja u rad naše metode. Dosta naših klijenata dođu putem preporuke tako da već u startu imaju tu poziciju. S povjerenjem u rad terapeuta i uz klijentov osobni angažman, rezultati su prirodan slijed ozdravljenja organizma. Važno je otvoreno komunicirati o problemima kako bi se otkrio uzrok jer se jedino otkrivanjem uzroka može riješiti posljedica. Također je bitno slijediti upute i slušati savjete stručnjaka te biti otvoren za novo znanje i pozitivne promjene.

Koja bi bila Vaša poruka našim čitateljicama?

Drage čitateljice, postoji rješenje za probleme s kojima ste trenutno suočene. S dugogodišnjim iskustvom i bezbroj rezultata na polju zdravlja, odnosa, veza i posla dovoljan su razlog da nam se s povjerenjem obratite kako bi na prirodan i trajan način, bez lijekova i nuspojava riješile svoje poteškoće.
Također, bitno je da već sad dok problemi nisu vidljivi radite na prevenciji, da se brinete o sebi da do problema ni ne dođe.

Za naše zdravlje je vrlo bitno da izdvojimo vrijeme jer je ono najvrjednije što imamo i temelj je uspješnog, sretnog i kvalitetnog života.

Health centar
Radnička cesta 20a
10 000 Zagreb
Tel. 01 5605711
Mob. 091 1555619
www.healthcentar.com
[email protected]

Više

Događanja

Želite promjenu ili ste možda već donijeli odluku za promjenom u svom životu, a ne znate odakle početi?

Darija Adžaga

Postoji jednostavan način za upravljanje onime što se događa u nama i oko nas, a to je razvijanje pozicije promatrača

Duh i tijelo

Priuštite si užitak zimskih tretmana u Thai centru Thalea.

Savjeti stručnjaka

Korak po korak do napretka uz pomoć Aba terapije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.