Hej poduzetnice! Lansirajte svoje poslovanje na (naj)višu razinu!

Cure, žene, majke, poduzetnice – kraljice,

ljeto je pravo vrijeme da usporite i napravite malu retrospektivu stanja. Što ste ove godine željele učiniti – a niste. Što ste sve postigle? Koje sve još planove imate?

Je li možda jedan od njih podizanje vas ili vašeg poslovanja na razinu više?

Ako je odgovor DA – tada vam predstavljamo Lejlu.

Lejla Rizvanović je Client Success Manager koja kroz digitalni marketing i personal branding potiče pojedince i tvrtke da dosegnu svoj maksimum.

Kaže, da joj je netko ranije rekao da će se baviti marketingom, odlučno bi rekla: „Ma nema šanse!“. No kako je digitalizacija uzela maha, a ona to prepoznala kao priliku da svoje analitičke i kreativne sposobnosti poveže u jedno, nastaje mikro agencija za digitalni marketing iDigital u Umagu.

Osim individualnog rada sa klijentima, organizira edukacije iz digitalnog marketinga i osobnog brendiranja.

Organizatorica je i casual networking eventa iDigital Cafe koji okuplja interesente iz poduzetničkih voda koji se tako upoznaju i razmjenjuju ideje u ležernoj atmosferi.

Ističe i kako joj klijenti vrlo često kažu da ne znaju odakle početi i koje alate koristiti – pa je pripremila Digital Marketing Start Paket koji možete skinuti OVDJE.

A znate li koje je najtraženije zanimanje 2020. godine? –Specijalist za digitalni marketing.

E, pa upravo priprema jednu takvu edukaciju! Koncipirana je na način da su to male grupe polaznika (točnije njih 4-6) kako bi se edukacija mogla što kvalitetnije odraditi. Uz neophodni teorijski dio, uključivati će i praktične vježbe, client success story i case study. Edukacije će se maksimalno prilagoditi svakom polazniku i njegovim potrebama. Uz svaku edukaciju osigurana je i podrška te savjetovanje.

Više info o edukaciji pogledajte OVDJE.

 

Za naše čitateljice osigurava čak 50% popusta na spomenutu edukaciju, a prijaviti se možete na [email protected] uz naznaku She4She.

Edukacije je moguće održati i online.

 

Naglašava i kako se uz konept Client Sucess Managementa možete predstaviti ispred milijuna ljudi dok istovremeno s njima stvarate snažne poslovne odnose uz koje će oni postati vašim klijentima/partnerima.

Ako i dalje imate pitanja vezane uz digitalni marketing šibnite joj poruku, vrlo rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Lejla Rizvanović

Lejla Rizvanović – po struci magistar ekonomije, a u naravi Client Sucess Manager koja kroz digitalni marketing i personal branding potiče pojedince i tvrtke da dosegnu svoj maksimum.

U svijet digitalnog marketinga ušla je gotovo slučajno, a od tada uspješno vodi agenciju iDigital. Osobno brendiranje je segment poslovanja u kojem se posebno dobro snalazi.

Znatiželjna po prirodi stalno se usavršava. Osim što pohađa razne edukacije, sama organizira i vodi radionice iz digitalnog marketinga.

Radoholičar je i zato posebno cijeni svoje slobodno vrijeme. Voli čitati, šetati i veliki je ljubitelj životinja, uz nju je uvijek vjerni francuski buldog Bobo.