Svako dijete zaslužuje zdravu prehranu

Jedan od velikih svjetskih problema danas predstavlja pothranjenost djece. Kronična pothranjenost u ranom životu djeteta dovodi do niza ozbiljnih posljedica u budućnosti, kao što su lošije kognitivne sposobnosti, niža primanja te znatno povećava vjerojatnost budućeg života u siromaštvu, Danas gladuje čak 66 milijuna osnovnoškolske djece!

Osnovana s ciljem promjene prehrambenih navika u svijetu, kompanija Herbalife Nutrition, posebno je posvećena borbi protiv gladi djece.

1994. godine Herbalife je pokrenuo Zakladu Herbalife Nutrition (Herbalife Nutrition Foundation – HNF), globalnu neprofitnu organizaciju koja nepovratnim sredstvima financira razne dobrotvorne organizacije u svrhu osiguravanja dostupnosti zdrave prehrane djeci kojoj je to potrebno, a kako bi ostvarili svoj puni potencijal. Osim toga, Zaklada Herbalife Nutrition često podržava i aktivnosti u pružanju pomoći kod prirodnih katastrofa širom svijeta.

1998. godine Zaklada je ponosno pokrenula svoj program Casa Herbalife Nutrition, a nakon što je osnivač Herbalifea, Mark Hughes, sagradio sirotište u Brazilu nazvano Casa Herbalife. Glavni cilj programa je, kroz suradnju s postojećim humanitarnim organizacijama, osigurati zdrave i hranjive obroke djeci širom svijeta kojoj je pomoć potrebna.

Dovoljno hrane za jelo ne znači i kvalitetnu prehranu

Casa Herbalife Nutrition predstavlja program koji djeci pruža adekvatnu prehranu, njegu i obrazovanje, a kako bi danas uspijevali, a sutra postigli više. U svijetu je danas preko 140 Casa Herbalife te kroz njih kompanije Herbalife Nutrition osigurava milijune dolara za 130 sirotišta, bolnica, škola i organizacija u više od 50 zemalja. Na taj način opslužuje gotovo 100.000 djece svake godine.

2010. pokrenuta je Casa Herbalife Nutrition u Hrvatskoj, i to u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanje Tuškanac iz Zagreba koji djeluje unutar Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Centar brine o osnovnoškolskoj i srednjoškolskoj populaciji učenika s teškoćama u razvoju i pruža psihosocijalnu podršku učenicima redovnih osnovnih i srednjih škola.

Kroz velikodušnu potporu Nezavisnih Herbalife Nutrition Članova, zaposlenika i prijatelja, koji prikupljaju sredstva na lokalnoj i regionalnoj razini, iz godine u godinu kompanija Herbalife Nutrition pomaže hrvatsku Casu.  Osim financijske potpore, kroz druženja sa štićenicima Doma te organizaciju raznih edukativnih radionica, zaposlenici i Članovi pokazuju svju nesebičnu želju za pomaganjem pojednicima i zajednici.

Za više informacija o Zakladi Herbalife Nutrition te kako možete pomoći djeci u našim programima posjetite herbalifenutritionfoundation.org.

 

O kompaniji Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition je globalna kompanija za prehranu, čija je svrha učiniti svijet zdravijim i sretnijim. Kompanija je od 1980. godine posvećena svojoj misiji za prehranu – mijenjati živote ljudi odličnim prehrambenim proizvodima i programima. Herbalife Nutrition nudi proizvode vrhunske kvalitete utemeljene na znanosti, osobno savjetovanja s Nezavisnim Herbalife Nutrition Distributerima i podršku zajednice koja nadahnjuje naše kupce da žive zdravijim i aktivnijim načinom života.

Herbalife Nutrition proizvodi za ciljanu prehranu, kontrolu težine, energiju i fitnes te osobnu njegu dostupni su isključivo preko predanih Nezavisnih Herbalife Nutrition Distributera u više od 90 zemalja.

Herbalife Nutrition podupire Zakladu Herbalife Nutrition Foundation, neprofitnu organizaciju koja pomaže organizacijama u zajednicama koje su usredotočene na osiguravanje kvalitetne prehrane. Herbalife Nutrition isto tako ponosno sponzorira više od 190 vrhunskih sportaša, timova i događaja širom svijeta.

Herbalife Nutrition ima više od 8.300 zaposlenika širom svijeta. Za više informacija molimo posjetite IAmHerbalifeNutrition.com.