Hidratacija kao osnovni postulat u njezi kože

Kad govorimo o njezi kože lica, prvo i osnovno pravilo kojeg bi se svi trebali držati krije se u hidrataciji. Dehidriranu kožu lica vrlo je lako prepoznati po nelagodnom osjećaju zatezanja i nerijetko crvenilu koje se javlja kao nuspojava nedovoljne vlažnosti. Ovaj problem posebno dolazi do izražaja tijekom ljetnog razdoblja kad kožu povećano izlažemo sunčevim zrakama.

Kako bi doskočila tom problemu grčki brend prirodne kozmetike APIVITA, kreirala je vodicu za lice s grčkim planinskim čajem koja pruža snažnu antioksidativnu zaštitu te revitalizira kožu lica.  

Vodica za lice infuzirana grčkim planinskim čajem svojim prirodnim sastojcima osvježava i dubinski hidratizira kožu te joj pruža efekt pomlađivanja. Sadrži čak 97 posto prirodnih sastojaka što ju čini idealnom i za najosjetljivije tipove kože. APIVITA je vodu zamijenila s biljnim infuzijama kako bi se pobrinula da proizvod bude bogat antioksidansima i drugim aktivnim sastojcima koji povećavaju njegovu učinkovitost. Za patentiranu infuziju grčkog planinskog čaja APIVITA je odabrala tri različite vrste planinskih čajeva (Sideritis Scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raeseri) koje su sakupljene od organskih kultura na Olimpu. Patentirana infuzija grčkog planinskog čaja povećava antioksidativna i hidratantna svojstva proizvoda.

Proizvod je idealan za vruće ljetne dane kad koži u trenu treba osvježenje i hidratacija. Bilo da ste u uredu, automobilu, na plaži ili brodu ili jednostavno obavljate svakodnevne stvari u gradu, vodica za lice s grčkim planinskim čajem vaš je saveznik u borbi protiv dehidriranosti kože i rješenje za trenutno osvježenje. U godini proslave velikog jubileja – 40. godišnjice postojanja, APIVITA je tijekom srpnja vodicu za lice s grčkim planinskim čajem snizila za nevjerojatnih 40 posto.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #apivita
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 26. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Lidija Mraković