High-tech njega kose vrhunskog holivudskog frizera dostupna u Zagrebu

Vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose Philip B. stekao je međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima kose, vlasišta i njezi tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji svijet doživljava luksuznu njegu kose i vlasišta.

Čak i kad je riječ o luksuznim proizvodima, šamponi su uglavnom bili mješavine vode, deterdženata i mirisa; neki sadrže regeneratore koji su preteški i ljepljivi. Kao stručnjak za tretmane kose s više od 30 godina iskustva, Philip B. je stvorio istoimenu kolekciju proizvoda koji odgovaraju na uzročnike problema s kosom i vlasištem.

Cijeli njegov pristup osmišljen je tako da ljudima pomogne da imaju zdravu, sjajnu kosu te čisto, zdravo vlasište, koristeći čiste biljne i cvjetne esencije, ne samo kao „ukras“, nego i u pravoj terapijskoj jačini.

Nakon što je otkrio da teško oštećena kosa dobro reagira na smirujuća svojstva raznih botaničkih ulja, stilist iz L.A.-a Philip Berkovitz stvorio je proizvode za jačanje i njegu kose koje su njegovi klijenti mogli upotrebljavati kod kuće. Velika potražnja za njegovim ručno rađenim mješavinama potaknula ga je da 1991. godine pokrene vlastiti brend biljnih šampona, regeneratora i tretmana. Za razliku od proizvoda koji sadrže prirodne ekstrakte u tragovima, linija Philipa B. posjeduje visoke koncentracije intenzivno regenerirajućih biljnih i cvjetnih te orahovog ulja koji smiruju nadraženo vlasište i jačaju kosu nakon samo nekoliko korištenja.

Proizvodi Philip B. izrađeni su od najfinijih sastojaka, porijeklom iz cijelog svijeta, i miješani su u malim serijama kako bi proizveli potpuno ugodni doživljaj koji daje trenutačne rezultate. U proizvodima se ne koriste parabeni ni ftalati. SLS se koristi tek u malim količinama, ublažen visokim količinama eteričnih ulja kao načinom da se hranjive tvari upiju u kosu. Sva se pakiranja mogu reciklirati (osim ambalaže dobavljača). Tvrtka održava niski ugljikov otisak i nikada ne koristi sastojke koji su ispitivani na životinjama – samo na ljudima.

 

Svi su provjereni na mojim klijentima, od kojih su mnogi slavni ljudi koji lijepu kosu moraju imati svaki dan…

– Philip B.

Brojne zvijezde koriste njegove proizvode a među njima su i Ariana Grande i Lady Gaga.

Šamponi i regeneratori

Svaki šampon i regenerator Philip B. sadrži biljne i cvjetne ekstrakte u terapijskim koncentracijama i pažljivo je osmišljen za rješavanje određenih problema kose ili vlasišta. Sve formule sadrže za brend specifičan kompleks aminokiselina za revitalizaciju suhih i krhkih vlasi. U mnogim formulama djelatna tvar je oleosa šafranike: sićušne kuglice biljne hidracije s vremenskim otpuštanjem upijaju se za popravak i njegu kosu a pritom je ne otežavaju.

Tretmanski proizvodi

Mješavine koje su proslavile brend – sve sadrže biljne i cvjetne ekstrakte, korištene u snažnim koncentracijama na precizno ciljane načine.

proizvodi za oblikovanje + zaštita od štetnih djelovanja

Kreirani su kao odgovor stilistima i klijentima koje su oduševili šamponi, regeneratori i tretmanski proizvodi Philip B. Svaki od njih uravnoteženi je spoj botaničkih ljekovitih tvari i visokih performansi.

Philip B. četke za kosu

Famozne četke za oblikovanje, izrađene su od najfinijih prirodnih materijala i napravljene da traju cijeli život.

  • najlonom ojačane, prvorazredne čekinje divljih svinja nikada neće zaplesti ili zamrsiti kosu
  • jamče najglađe, najlepršavije feniranje koje se može zamisliti
  • ergonomske drške satenaste obrade s lakoćom leže u ruci
    Izrađene od mahagonija iz održivog razvoja u tri okrugle veličine (mala, srednja i velika) te jedna ravna, svaka kao umjetničko djelo.

Proizvodi za njegu kose Philip B. mogu se nabaviti ekskluzivno u Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb.