Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Hijaluronski fileri – prirodno rješenje za umornu kožu i naglašene bore

Uz pomoć hijaluronskih filera koji se sastoje od potpunosti prirodne substance, odnosno hijaluronske kiseline, u jednom posjetu uspješno možemo rehidratizirati i osvježiti izgled kože, popuniti bore kao i oblikovati obrise lica.

Mlada koža napeta je blistava i mekana. Međutim, kako godine odmiču postaje sve teže održavati kožu, te ona postaje sve opuštenija, isušena i umorna, a prve bore iscrtavaju nam lice. Svi znamo da razlog tome leži u nepovratnom procesu starenja tokom kojeg gubimo esencijalne sastojke za održavanje elastičnosti kože – kolagen i hijaluron.

Međutim, danas je više nego ikad prije, lako barem djelomice zavarati prirodu i obrisati godine i umor s lica. Uz pomoć hijaluronskih filera koji se sastoje od potpunosti prirodne substance, odnosno hijaluronske kiseline, u jednom posjetu uspješno možemo rehidratizirati i osvježiti izgled kože, popuniti bore kao i oblikovati obrise lica.

Što je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina je jedan od najvažnijih sastojaka kože, a to podupire i činjenica da se 50% od ukupne količine hijaluronske kiseline u našem cijelom tijelu, nalazi upravo u koži.

Hijaluronska kiselina (HA) je bistra supstanca koju tijelo samo proizvodi, a radi se o vrsti šećera (glikozaminoglikanu). Ovaj šećer sastoji se od dugog lanca molekula ugljikohidrata, sa sposobnosti zadržavanja velike količine vode.Hijaluronska kiselina primjerice, na 1 gram može apsorbirati i do 6 litara vode, te je upravo iz tog razloga koža napeta, elastična i mekana.

Osim što hijaluronska kiselina hidrira kožu, ona također oporavlja kolagenske veze i sprječava njihovo propadanje. Hijaluronska kiselina hrani stanice i sudjeluje u njihovom rastu te ispunjava prostore između stanica, što tkivu kože daje volumen i čvrstoću. Liječnici često preporučuju hijaluronsku kiselinu kod smanjenja bolova u zglobovima i kod eliminacije drugih simptoma povezanim sa starenjem.

Hijaluronska kiselina borbi protiv bora

Hijaluronska kiselina je neophodna za našu kožu jer gubitkom molekula hijaluronske kiseline dolazi do gubitka hidratacije, elastičnosti i elastičnosti kože koje uzrokuju formiranje bora. No, kad se bore krenu pojavljivati možemo ih spriječiti korištenjem dermalnih filera koji u sebi sadrže upravo – hijaluronsku kiselinu.

Dermalni fileri koriste se u mnogim estetskim tretmanima kao što su:

Aplikacijom dermalnih filera u kožu, rješava se nekoliko problema – odjednom. Osim što se popunjavaju bore i vraća izgubljeni volumen, aplikacijom dermalnih filera potiče se dodatna hidratacija kože zbog retrakcije molekula vode, a dokazano dovodi i do regeneracije kolagena, kao i stvaranja novog.

Koje su prednosti dermalnih filera?

Jedna od najvećih prednosti dermalnih filera je sastojak koji koristimo kod aplikacije -hijaluronska kiselina. Kako je hijaluronska kiselina glavni razlog mlade i napete kože, tako nam na prirodni način može pomoći kod popunjavanja bora koje su nastale upravo zbog nedostatka iste.

Prednosti hijaluronske terapije su:

  • Prirodni sastojci dermalnih filera

Kako se radi o prirodnoj supstanci naše kože-hijaluronu, naše tijelo ne izaziva alergijske reakcije, čime je ova terapija pogodna za veliki broj ljudi.

  • Ne utječe na mimiku i izgled lica

Za razliku od nekih drugih terapija za bore koje mogu znatno utjecati na mimiku lica, hijaluronski fileri na prirodan način popunjavaju kožu i ne mijenjaju vaš izgled. Kod terapije hijaluronskim filerima jedino što će ljudi oko vas primijetiti je vaša mladenačka, zdravu kožu i svježiji izgled.

Prirodno, brzo i bezbolno rješenje za bore

Hijaluronski fileri koriste se kao zlatni standard u području pomlađivanja i poboljšanja općeg izgleda kože. Osim što je zahvat brz, jednostavan i nimalo bolan, vaša koža uz pomoć hijalurona dobiva građevni materijal koji je s godinama jednostavno izgubila i ponovno postaje elastična i glatka.

Iako godine na licu ponekad ostave neželjene posljedice kojih se u današnje vrijeme možete riješiti u jednom tretmanu i ponovo biti zadovoljni odrazom koji vidite u ogledalu.

Ne propustite

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, nudi vrhunska rješenja za zdrav i blistav izgled kože - inovativni proizvodi će osiguravati optimalnu njegu, prilagođenu svim vremenskim uvjetima...

Darivanje

Izuzetna vodica sastoji se od hijaluronske kiseline 100 % prirodnog podrijetla i mikročestica ulja šipka koje zadržavaju vodu u koži zbog čega je koža zategnuta 24 sata.

Beauty report

Najizvođeniji svjetski tretmani regenerativne medicine, kozmetologije i estetike od sada se mogu raditi i u Zagrebu, točnije BeYoutik Baru.

Beauty report

ISDIN, najbrže rastući brand dermo kozmetike u europskim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, te vodeći brand na području fotozaštite, sinoć je na ekskluzivnom partyju predstavio...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.