Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Himna Crvenih nosova „Smijeh pomaže“

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori svoje su klaunovske vizite odlučili ovjekovječiti odom smijehu i autentičnim spotom snimanim prilikom posjeta bolnicama i domovima za starije i nemoćne.

Kada ste se zadnji put od srca nasmijali? Znate li da iskreni osmijeh umanjuje stres i jača imunološki sustav? Korištenje humora u svakodnevnom životu pomaže nam da ostanemo spontani i da život ne shvaćamo preozbiljno.

 

Povodom Međunarodnog dana smijeha, CRVENI NOSOVI klaunovidoktori svoje su klaunovske vizite odlučili ovjekovječiti odom smijehu i autentičnim spotom snimanim prilikom posjeta bolnicama i domovima za starije i nemoćne. Autori teksta i glazbe crvenonosne himne „Smijeh pomaže“ su klaunovidoktori Nikola Dabac i Irena Kolar Vudrag.

Izjava autorice teksta, Irene Kolar Vudrag:

„Svakim odlaskom u bolnicu doživljavam prekrasne susrete s bolesnom djecom, njihovim roditeljima i bolničkim osobljem. Dirljive trenutke i mala čuda koja se događaju između klauna i djeteta nosim u svom srcu i kada skinem crveni nos. Željela sam sa svima podijeliti misiju CRVENIH NOSOVA pa je zbog toga i nastala pjesma Smijeh pomaže.“

Do kraja 2015. CRVENI NOSOVI posjetili su više od 55 000 bolesnih, nemoćnih i zaboravljenih.

Više

Seks

Iako su potpuno nepovezani, seks i smijeh imaju više od nekoliko zajedničkih stvari.

Budi fit

Nakon napornog radnog dana navečer si poklonite besplatan paket opuštanja.

Duh i tijelo

Zaboravite na stres u roku keks.

Život u dvoje

Ipak, kako bismo se malo zabavili, evo nekoliko malih savjeta zbog kojih će i vašem odabraniku ispasti bilježnica/mobitel/ključevi iz ruke kad vas vidi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.