Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Hippy Garden posjeduje autentičnu svježinu, distinktivnu osobnost i neposrednost

Uvijek je prisutan zavodljiv glamur bez prevelike teatralnosti, predimenzionirani rukavi i naglašene siluete, samo su djelić elemenata i ove nove Hippy Garden kolekcije za jesen/zimu 2022.

Uvijek je prisutan zavodljiv glamur bez prevelike teatralnosti, predimenzionirani rukavi i naglašene siluete, samo su djelić elemenata i ove nove Hippy Garden kolekcije za jesen/zimu 2022.

Kreacije su u funkciji snažnog urbanog identiteta kojeg dizajnerica Đurđica Vorkapić
svojstveno godinama ispisuje svojim stvaralačkim opusom. Naglasak je na retro ženstvenost i standardnim jasno kombiniranim Hippy Garden krojevima, a odmjereni kolorit i profinjena elegancija upotpunjuju viziju nenametljive ali izuzetno samouvjerene žene.

Fokus je na veličanstvenim haljinama i kaputima upotpunjenim funkcionalnim organza providnim komadima poznatim kao materijalima lakoće i nježnosti.
Autorski umjetnički vizuali cvjetnog uzorka poštuju dosadašnji kod brenda i autonomnost dugogodišnje proizvodnje.

Krupni portreti i total figure u poprilično neobičnom okruženju divovskih guma zajedno tvore estetski skladnu vizualnu cjelinu ukomponiranu od strane fotografa Šime Eškinje.

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5,  sve novitete iz ponude brenda potražite i na FB i Instagram profilu: @hippygarden.

Koncept, styling i dizajn: kreativna direktorica Hippy Gardena Đurđica Vorkapić

  • Fotografija: Šime Eškinja
  • MUA:            Sanja Agić
  • Model:          Hana Matija
  • Foto:             Hippy Garden/Šime Eškinja

Više

Trendovi

BÉBÉ #SWIM23 by Dunja Jovanić, kolekcija je u kojoj će se svaka žena osjećati samouvjereno.

Trendovi

Što će biti hit ove sezone, što obavezno morate imati u ormaru i kako to iskombinirati da biste se osjećali odlično i bili ono...

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Fashion report

Za zaštitno lice ljetne kolekcije Yamamay je odabrao manekenku i glumicu Madalinu Ghenea koja svojom ženstvenošću savršeno interpretira duh i stil 50-ih i 60-ih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.