Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

“HIPPY GARDEN” predstavio prvu kolekciju sunčanih naočala za proljeće/ljeto ’18.

Ova posljednja je logičan slijed budući da u svojoj ponudi HIPPY GARDEN nudi gotovo sve što jedna žena može zaželjeti.

Nakon gotovo godinu dana dizajniranja te razrade i najmanjeg detalja, kolekcija je poprimila svoj završni oblik. Čak petnaest različitih modela, svaki jedinstven bojom leće i okvira, bit će dostupni u Masarykovoj 5 i na online platformi brenda, a uskoro i na svim ostalim lokacijama brenda diljem Hrvatske.

 

 

Ultralagani okviri s modernim geometrijskim oblicima proizvod su brenda koji iza sebe ima brojne uspješne kolekcije. Ova posljednja je logičan slijed budući da u svojoj ponudi HIPPY GARDEN nudi gotovo sve što jedna žena može zaželjeti.

Kolekcija i za muškarce

No, osim žena, ovog puta je kolekcija proširena i na muškarce budući da je linija naočala u potpunosti zamišljena kao uniseks. Svaki model naočala dizajniran je u nekoliko varijanti s različitim kombinacijama boje i teksture leće te okvira. Iako je većina kolekcija izrađena od tankih metalnih okvira, kao favorite bi izdvojili četvrtaste okvire od crnog i smeđeg pliša kao neodoljive statement naočale nosive kroz cijelu godinu.

 

 

Osim sunčanih naočala, u kampanji su predstavljeni i prvi modeli kupaćih kostima za nadolazeće ljeto, a prema riječima dizajnerice, to je tek početak! Naime, kroz koji tjedan u ponudi će se pronaći i muški kupaći kostimi kao i nova mini kolekcija dostupna u izabranim trgovinama.

 

 

Zaštitno lice kampanje je Ema Kovač, novo lice na hrvatskoj, ali i svjetskoj sceni s već zavidnim portfoliom. Sjajne vizuale potpisuje fotograf Šime Eškinja, dok je za make up zaslužna vizažistica Sanja Agić.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim parom naočala s kojim nećete proći nezamijećeno ovo ljeto, požurite i provjerite na www.hippygarden.com cjelokupnu kolekciju.

Ne propustite

Zanimljivosti

Nošenje sunčanih naočala zimi služi kao štit od štetnog djelovanja sunca.

S modne piste

Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

S modne piste

Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu,, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu  miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s...

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.