Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Hit boje jeseni

OPI, predvodnik svjetskih trendova u bojama, ove nas je jeseni odveo na novo putovanje.

OPI, predvodnik svjetskih trendova u bojama, ove nas je jeseni odveo na novo putovanje. Nakon ljetnog New Orleansa, let za smjeli Washington kreće – vežite se.

Maja Šegota

Maja Šegota

Kolekcija jesen/zima 2016 naziva Washington DC, inspirirana snažnom ženom koja živi na nevidljivoj međi između prošlosti i budućnosti urbanog grada, pretočena u čarobne boje prirodnih mijena, zaista to i jest.

Studio Lady za predstavljanje kolekcije odabire OPI boju naziva Freedom of Peach, blagu narančastu nijansu koja će na Vašim rukama savršeno dočarati prijelaz iz kasnog ljeta u ranu jesen. Svježa, a pomalo zagasita, puna breskva simpatičnog naziva, oduševit’ će sve ljubiteljice sunčanih jesenjih popodneva.

cymera_20160928_203326

Za obožavateljice klasike s blagim pomakom, tu je nijansa Kerry Blossom. Duboka i odvažna crvena koja će Vas pratiti na poslovnim sastancima i večernjim izlascima.

Nježna boja šampanjca s blagim prijelazom u čisto zlato naziva Pale to the Chief, oduševljava svojom jednostavnošću i otmjenošću, a Madam President plijeni pažnju svojim izražajnim nazivom i upečatljivom dozom zapovjedne crveno roze.

cymera_20160928_203359

Ana Vilenica i Maja Šegota

Koja je Vaš favorit pogledajte na našem blogu.

Autor: Maja Šegota
Studio Lady
www.studio-lady.com

Ne propustite

Beauty report

Nokti su svakako detalj na našim rukama koji žene rado ukrašavaju.

Trendovi

Proljetni lakovi za nokte ne samo da dodaju malo boje vašem izgledu, već su i laki za nanošenje i skidanje.

Savjeti stručnjaka

Zbog čega ljudi grizu nokte i kako se bore s tim?

Savjeti i preporuke

Prošlu godinu obilježile su jake boje, šarenilo, šljokice, trendovi 90-ih, a ova godina nam donosi nešto manje intenzivno i klasično.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.