Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Holistička ljepota, pomlađivanje i regeneracija u Rimskim termama

Vrijeme je provođenja novogodišnjih odluka u djelo, a ako je jedna od vaših bila više uživanja i brige o sebi, Rimske terme idealno su mjesto za to.

Vrijeme je provođenja novogodišnjih odluka u djelo, a ako je jedna od vaših bila više uživanja i brige o sebi, Rimske terme idealno su mjesto za to. Osim opuštanja u najljekovitijoj termalnoj vodi i uživanju u wellnessu i spa, za svoje goste pripremaju beauty poslasticu pomoću koje će osvježiti izgled i zablistati.

Svježi i obnovljeni s Face Design Lab-om

Dr. Ivona Igerc

U nedjelju, 22. siječnja, ne propustite u Rimskim termama ekskluzivni Face Desing Lab s poznatom slovenskom vizažisticom Dorotejom Premužič i dr. Ivonom Igerc. S više od 20 godina iskustva, dr. Igerc jedna je od svjetskih zvijezda industrije ljepote i bit će vam na raspolaganju za individualne konzultacije u Medicinskom centru Valetuda.

Cilj Face Design Laba je promovirati holističku ljepotu, pomlađivanje i regeneraciju najnovijim i najboljim tehnikama. U tome će vam pomoći Ivona Igerc koja je jedna od najpoznatijih stručnjakinja na području medicine pomlađivanja i matičnih stanica. Zagovornica je dostojanstvenog starenja i smatra kako botox ima nepravedno negativnu konotaciju.

Kod botoxa je jako važna pametna upotreba. Ako ne znate kako radi, dolazi do grešaka. Za efekt smrznutog lica krivi smo mi liječnici, ne botox“, objašnjava Ivona Igerc.

Napunite baterije

Nakon brige za lice, potrebno je posvetiti se i tijelu, ali i duhu, uz pomoć Recharge spa programa. U paketu je i masaža od 30 minuta, peeling tijela, neograničen ulaz u Svijet sauna Varinia, neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu s termalnom vodom, pristup fitness centru te brojne ostale pogodnosti.

Svi putevi vode u Rimske terme

Najljekovitija voda u Sloveniji, vrhunska gastronomija, predivna priroda, fantastične sobe s vlastitom saunom i jacuzzijem samo su mali dio ove čarobne priče. U Rimskim termama ruku pod ruku koračaju bogata tradicija i suvremene turističke usluge i to sve na samo sat vremena vožnje od Zagreba bez vinjete.

Više

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Trendovi

Dr. Ivona Igrec jedna je od najpriznatijih svjetskih stručnjakinja na području primjene matičnih stanica u estetskoj medicini i anti-agingu.

Beauty report

Nerijetko nas gubitak kose, posebice ako ga mjesecima primjećujemo, zabrinjava.

Darivanje

Samo dobro nahranjena koža uspijeva se oduprijeti hladnoći i vjetru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.