Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Horizonti velegrada u kolekciji Hugo Boss Orange

Koža, beskompromisne linije i hrabri detalji glavni su aduti Hugo Boss Orange kolekcije za aktualnu sezonu.

Koža, beskompromisne linije i hrabri detalji glavni su aduti Hugo Boss Orange kolekcije za aktualnu sezonu. Inspirirani nebom iznad New Yorka i prepoznatljivim urbanim siluetama, arhitektonski detalji na prozračnim tkaninama pričaju vlastitu gradsku priču. Monokromatski lookovi i jake geometrijske linije umireni su laganim materijalima, dok u kombinaciji s kožom odišu romantičnim buntom.

Orange žena je ženstvena i zaigrana u mekanim teksturama, koži i traperu, ali i neustrašiva u majicama i haljinama s bold, grafičkim printom.

HUGOBOSSORANGECORE_SS_2016_005_P

On je urbani vitez u suvremeno redizajniranoj vintage koži, i podatnoj pletenini od žakarda u inovativnoj Orange produkciji.

Kolekcija Hugo Boss Orange za proljeće/ljeto 2016. gleda preko horizonta. Siluete jata ptica protežu se kolekcijom kao lajtmotiv koji povezuje svaki detalj u savršeno urbano modno iskustvo. Ptice se pojavljuju kao nježni print na savršeno skrojenim košuljama, ukrašavaju mekani jersey u hrabroj streetwear interpretaciji i nekonvencionalno se poigravaju tonalnom kamuflažom i teksturiranim printevima u vrtlogu grafičkih uzoraka, crnih kontrasta i nježnih pastelnih boja.

Više

S modne piste

Romantična šetnja kroz Designer Outlet Croatia adventske kućice uz fritule i kuhano vino te odličan zimski ugođaj to je ono što nam je potrebno...

Fashion report

Nazovite prijatelje, okupite svoju obitelj, ljubimce i dođite u Designer Outlet Croatia gdje, uz osiguranu zabavu, možete isprobati i kupiti svoje omiljene dizajnerske brandove.

Fashion report

Prepusti se osjećaju potpune slobode i proživi nezaboravne trenutke koje si oduvijek željela.

Trendovi

Unaprijed isplanirajte kombinacije za sljedeći dan i za posebne prilike, a inspiraciju možete pronaći u Designer Outletu Croatia gdje traje Summer Sale.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.