Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Horoskop 5 rizičnih datuma u listopadu 2021. godine

Ako se fokusirate na prave stvari, možete izbjeći prepreke i probleme na životnom putu.

Astrolozi otkrivaju da ćemo u listopadu imati, prema horoskopu, 5 rizičnih datuma. Ako se fokusirate na prave stvari, možete izbjeći prepreke i probleme na životnom putu. Najvažnije je da sačuvate optimizam i mir!

Evo koji dani će biti najkritičniji u listopadu 2021. godine:

7. listopad – prelazak Venere u znak Strijelca

Ovo je veoma važan tranzit, ali nepovoljan. Činjenica je da u Veneri ne postoji ni djelić ovog elementa, pa nas čeka rizičan dan i narednih nekoliko tjedana do 4. studenog. Ovo će biti težak period za odnose s voljenim osobama, posebno s romantičnim partnerom. Posebno ćemo imati problem s energijom, osjećat ćemo se bezvoljno i iscrpljeno.

8. listopad- Sunce u konjunkciji s Marsom

Mars će se sakriti iza Sunca, što će izazvati snažan val negativne energije. To će negativno utjecati na živote većine nas. Mnogi ljudi će postati emocionalni, ljuti i neće biti spremni na ustupke čak ni svojim najmilijima. Pronalaženje zajedničkog jezika bit će izuzetno teško. Bit će to veoma izazovan period, ali ako se potrudite sačuvati mir usprkos izazovima, sve bi moglo biti u redu.

9. listopad – Sunce u konjunkciji s Merkurom

Na današnji dan Sunce će biti zajedno s drugom planetom – Merkurom. Ovo će biti unutrašnja veza, pa će planeta stajati točno ispred naše zvijezde. Na taj dan astrolozi snažno savjetuju da ne putujete i štedite novac. Osim toga, vrijedi napomenuti da će Merkur i Mars također biti u konjunkciji. To znači da nas 9. listopada očekuju brojni izazovi. Pažljivo planirajte svaki svoj potez i ne donosite nepromišljene odluke.

20. listopad – Pun Mjesec u Ovnu

Pun Mjesec u Ovnu donosi otkrivanje tajni, razotkrivanje lica, ali i odustajanje i ispuštanje iz ruku pravih prilika. Izgubit ćemo motivaciju, bit ćemo lijeni i teško ćemo ispunjavati data obećanja. Ne pozajmljujte ovog dana ništa i nikome ne dajte ništa.

30. listopad – Mars prelazi u znak Škorpiona

Ovaj tranzit bit će jako rizičan, a Škorpion donosi impulse, jak temperament i konflikte. Stojimo u mjestu zbog strahova i unutrašnjih blokada, a ono što nas posebno sputava je nepovjerenje, ljubomora i visok ego. Mogući su konflikti s partnerom, borba za nadmoć i takmičenje. Birajte sredstva, utišajte ego!

Bez obzira na ove izazovne dane, listopad ima tendenciju da bude romantičan i lijep mjesec, a oni koji su uporni, vjeruju u sebe i trude se sačuvati pozitivan stav, najlakše će se riješiti prepreka.

Izvor sensa.mondo.rs

Ne propustite

Horoskop

Evo nekih sadržajnih uputa prema grupama znakova, tek toliko da vas potaknu u vašem individualnom izboru prema samom sebi.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ribe, Rak i Blizanac.

Horoskop

Nekad se mučimo, nekad gladujemo, a možda ne znamo da nam može pomoći Horoskop dijeta!

Horoskop

Oni su odvažni, buntovni i pomalo ludi. Ovi horoskopski znakovi će vas uvući u neprilike pa vas čak natjerati da preispitate svoj izbor prijatelja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.