Horoskop

Horoskop za one koji misle da su svi oko njih luđaci

Mislite da ste okruženi luđacima?

Mislite da ste okruženi luđacima? Niste usamljeni. I drugi horoskopski znakovi imaju svoje blistave “momente”!

OVAN:

Pitate se da vam možda prijatelji nisu neprijatelji i da vam neprijatelji nisu možda prijateljski naklonjeni. Uspješni ste samo u očima bliskih osoba, i to samo dok ste u prostoriji. Iza leđa i u svoja četiri zida oni misle svašta nešto što ne misle u vašem prisustvu.

BIK:

Na vaše fantastične poslovne ideje svi klimaju glavom, vjerojatno zato što se boje nešto prigovoriti. Osjećate negativno zračenje u krugu svojih suradnika, ali pokušajte ostati pribrani i možda ćete dočekati još jedan dan odriješenih ruku.

BLIZANCI:

Nema potrebe da kolege upućujete u bogat društveni život koji vodite sa svojom kolekcijom lutaka. Pustite da ih gricka crv sumnje, dok vi uživate u čajanci pred ogledalom javnog WC-a. Jedino ćete tako zadržati svu svoju unutrašnju djecu i ostale prijatelje.

RAK:

U stalnom ste raskoraku s vašim doktorom, kada se radi o izboru sredstava za samokažnjavanje. On se trudi pomoći vam, ali to radi samo iz želje da napreduje u službi. Voljena osoba sve češće mijenja raspoloženje i zaključava se u sobu, baš u trenucima vaše religiozno – seksualne potentnosti.

LAV:

Otvorite četvero očiju na ulici. Češće se osvrćite, jer vas neko konstantno prati. Netko vam radi o glavi i pridobiva sve više pristalica za svoj mali zli projekt osujećenja vašeg postojanja. Jedino voljenoj osobi možete vjerovati. Uvjerite je da ide na sto koraka iza vas i snima situaciju.

DJEVICA:

Dramatično doživljavate pokušaje okoline da vas razdvoji od partnera. Činjenica je da ga svi žele, ali ga jedino vi možete imati. Zajedno i na ovom i na onom svijetu!

VAGA:

Sastavite popis svih zdravstvenih tegoba koje vas muče, ali nikako ne idite kod doktora. Ionako će vas samo proglasiti hipohondrom, ili nešto mnogo gore, a vi već negdje u dubini duše znate da vaša bolest potiče od uroka. Vi najbolje znate što je za vas dobro. Stupite na stazu izlječenja putem TV vračara, gatara i internet proroka.

ŠKORPION:

Sve oko vas je crno beli svet, samo ne možete da se odlučite da li su ljudi oko vas zli ili dobri. To vam iscrpljuje kreativnu energiju i tera vas na samoispitivanje, koje u glavnom završava samooptuživanjem i izolacijom. Ponekad, kada ste baš dobre volje, pribjegavate i kažnjavanju voljenih osoba, za njihovo dobro.

STRIJELAC:

Poslovni partneri koriste svaku priliku da vas ocrne pred kolektivom. U buduće ćete morati biti pažljiviji prilikom odabira partnera i analize karakternih osobina potencijalnih klijenata i suradnika. Ne smije vam teško pasti danonoćno uhođenje, snimanje i uredno klasificiranje.

JARAC:

Sve češće upadate u ljubavnu euforiju, pa vaš partner više nikuda ne ide bez marame i cvikera za sunce, što potiče sumnju okoline. Kad tad ćete morati skupiti muda i suočiti se s optužbama. Dozvolite sebi malu dozu prepotencije, ispravite se, glavu gore i to će popraviti opći utisak.

VODENJAK

Crne misli okupiraju vaš um. Već je tjedan dana prošlo kako nema ni traga misterioznoj prilici koja vam je ukrala veš s prozora. Već panično zamišljate scenario u kome se pramen vaše kose i ostali predmeti koriste u kojekakvim ritualima. Da sve bude još gore, prijetili ste nekakvu krpu kako visi s grane drveta preko puta vašeg prozora. Sve je gotovo. Crno vam se piše.

RIBE:

Nadahnuti ste i štancate umjetnička dela kao konfete. Stalo vam je da ih svijet otkrije i oda priznanje vašem talentu i geniju. Zatvaranje očiju i ravnodušnost pred ljepotom vaše kreacije u stanju vas je gurnuti u najveće ponore depresije i samodestrukcije. Pa zaboga, svijet neoplemenjen vašim prisustvom i stvaralaštvom bio bi jedno suhoparno, nemaštovito i učmalo mjesto.

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version