Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Horoskop za sve one koji misle da su okruženi luđacima

Mislite da ste okruženi luđacima?

Mislite da ste okruženi luđacima? Niste usamljeni. I drugi horoskopski znakovi imaju svoje blistave “momente”!

OVAN

Pitate se da vam možda prijatelji nisu neprijatelji i da vam neprijatelji nisu možda prijateljski naklonjeni. Uspješni ste samo u očima bliskih osoba, i to samo dok ste u prostoriji. Iza leđa i u svoja četiri zida oni misle svašta nešto što ne misle u vašem prisustvu.

BIK

Na vaše fantastične poslovne ideje svi klimaju glavom, vjerojatno zato što se boje nešto prigovoriti. Osjećate negativno zračenje u krugu svojih suradnika, ali pokušajte ostati pribrani i možda ćete dočekati još jedan dan odriješenih ruku.

BLIZANCI

Nema potrebe da kolege upućujete u bogat društveni život koji vodite sa svojom kolekcijom lutaka. Pustite da ih gricka crv sumnje, dok vi uživate u čajanci pred ogledalom javnog WC-a. Jedino ćete tako zadržati svu svoju unutrašnju djecu i ostale prijatelje.

RAK

U stalnom ste raskoraku s vašim doktorom, kada se radi o izboru sredstava za samokažnjavanje. On se trudi pomoći vam, ali to radi samo iz želje da napreduje u službi. Voljena osoba sve češće mijenja raspoloženje i zaključava se u sobu, baš u trenucima vaše religiozno – seksualne potentnosti.

LAV

Otvorite četvero očiju na ulici. Češće se osvrćite, jer vas neko konstantno prati. Netko vam radi o glavi i pridobiva sve više pristalica za svoj mali zli projekt osujećenja vašeg postojanja. Jedino voljenoj osobi možete vjerovati. Uvjerite je da ide na sto koraka iza vas i snima situaciju.

DJEVICA

Dramatično doživljavate pokušaje okoline da vas razdvoji od partnera. Činjenica je da ga svi žele, ali ga jedino vi možete imati. Zajedno i na ovom i na onom svijetu!

VAGA

Sastavite popis svih zdravstvenih tegoba koje vas muče, ali nikako ne idite kod doktora. Ionako će vas samo proglasiti hipohondrom, ili nešto mnogo gore, a vi već negdje u dubini duše znate da vaša bolest potiče od uroka. Vi najbolje znate što je za vas dobro. Stupite na stazu izlječenja putem TV vračara, gatara i internet proroka.

ŠKORPION

Sve oko vas je crno beli svet, samo ne možete da se odlučite da li su ljudi oko vas zli ili dobri. To vam iscrpljuje kreativnu energiju i tera vas na samoispitivanje, koje u glavnom završava samooptuživanjem i izolacijom. Ponekad, kada ste baš dobre volje, pribjegavate i kažnjavanju voljenih osoba, za njihovo dobro.

STRIJELAC

Poslovni partneri koriste svaku priliku da vas ocrne pred kolektivom. U buduće ćete morati biti pažljiviji prilikom odabira partnera i analize karakternih osobina potencijalnih klijenata i suradnika. Ne smije vam teško pasti danonoćno uhođenje, snimanje i uredno klasificiranje.

JARAC

Sve češće upadate u ljubavnu euforiju, pa vaš partner više nikuda ne ide bez marame i cvikera za sunce, što potiče sumnju okoline. Kad tad ćete morati skupiti muda i suočiti se s optužbama. Dozvolite sebi malu dozu prepotencije, ispravite se, glavu gore i to će popraviti opći utisak.

VODENJAK

Crne misli okupiraju vaš um. Već je tjedan dana prošlo kako nema ni traga misterioznoj prilici koja vam je ukrala veš s prozora. Već panično zamišljate scenario u kome se pramen vaše kose i ostali predmeti koriste u kojekakvim ritualima. Da sve bude još gore, prijetili ste nekakvu krpu kako visi s grane drveta preko puta vašeg prozora. Sve je gotovo. Crno vam se piše.

RIBE

Nadahnuti ste i štancate umjetnička djela kao konfete. Stalo vam je da ih svijet otkrije i oda priznanje vašem talentu i geniju. Zatvaranje očiju i ravnodušnost pred ljepotom vaše kreacije u stanju vas je gurnuti u najveće ponore depresije i samodestrukcije. Pa zaboga, svijet neoplemenjen vašim prisustvom i stvaralaštvom bio bi jedno suhoparno, nemaštovito i učmalo mjesto.

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.