Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Horoskopski znak, muškarac i prekid

Kakve veze imaju horoskop, muškarci i prekid? Saznajte i recite imali imalo istine u tome.

Kome još lako pada raskid. Nikome nije lijepo, ali svako to preživi na svoj način. Neki bjesne, neki plaču, neki šute, a neki su ipak super raspoloženi. Barem izgledaju tako.

Kakve veze imaju horoskop, muškarac i prekid? Saznajte i recite imali imalo istine u tome.

OVAN

Ovan nakon raskida nastavlja glumiti muškarčinu i neće pokazati drugima kako pati, ali će zato biti nervozan, svađat će se oko posve nevažnih stvari. Kao sto je na početku bio osvajač, sad će biti još uporniji da je vrati nazad, na bilo koji način. Najbolje bi bio baciti se na kakav trening ili trčanje kako bi izbacio to iz sebe.

BIK

Povrijeđeni Bik voli biti sam. Sjedi kod kući, jede, sluša pjesme koje ga podsjećaju na bivšu. Potrebna mu je sigurnost duge veze i zato nalazi novu koja će bar izgledati ozbiljno od samog početka. Ali, kad dođe kući , shvatit će da mu to baš i ne pomaže, pa nastavlja s hranom i pićem.

BLIZANCI

Blizanci djeluju kao da ih baš briga. Izgledaju pozitivno i nasmijano kao što su i bili, ali pate u sebi. Iako prebole malo lakše nego ostali znakovi, na početku ni njima nije lako. Zvat će djevojku bez prestanka i slati joj poruke i neće se pomiriti s tim da je gotovo. Na kraju , ako je ne uspije vratiti iz bijesa briše poruke i zajedničke slike iako zna da će mu kasnije biti krivo.

RAK

Rakovi su mnogo osjećajni i čvrsto se vezuju i zbog toga im raskid zaista teško pada. Zatvaraju se u kuću i padaju u depresiju. Potrebno mu podrška od drugih da bi prebolio. Izlazi, odaje se porocima i traži pažnju i nježnost od bilo koga. Potpuno je vjeran znak, pa se prijevare ne oprašta.

LAV

Kad lava ostavi djevojka, onda to svi znaju. On pati dramatično, iako to njoj nikad ne bi pokazao jer bi to značilo da ne poštuje sebe. Situacija bi bila daleko bolja ako bi on bio taj koji je raskinuo. Ne zna se je li mu je više slomila srce ili povrijedila ego. Ali vjerujete, nije to ništa što par komplimenata ne bi moglo izliječiti. Čim primijeti da ga i dalje obožavaju i da mu se dive, tuga će kod Lavova brzo proći.

DJEVICA

Ostavljena Djevica bacit će se na razmišljanje kako, zašto i zbog čega. Neće se smiriti dok ne sazna razlog i osuđivat će sebe. Povlači u sebe i najteže joj pada to odvikavanje jer je navikla da viđa nekog svaki dan. Ne vole promjene nikako. Nisu zaljubljive prirode, ali kad se zaljube to je onda opasno.

VAGA

Vaga nakon raskida neće pokazati da pati. One nastavljaju izlaziti, zavoditi, flertuju i igraju se kao i prije. Iako ne pate toliko dugo, njima možda najteže padaju burni raskidi je ne podnose svađe. Naći će, ne jednu, nego deset novih djevojaka ali to je njihov način da zaborave onu koja ih je ostavila.

ŠKORPION

Škorpion teško podnosi prekid. Dugo pati, sve drži u sebi i ne priča ni s kim. Misli o tome s kim je ona sada i što radi. Smišlja planove kako da se osveti, što uraditi i kako je napraviti ljubomornom. Neće je zvati sigurno osim, moguće da je otjera što dalje od sebe, ali neće mu biti lako.

STRIJELAC

Strijelac nakon raskida ne prihvaća realnost i pokušava sve da je vrati . Ne zna što će sa sobom, izašao bi iz svoje kože, pobjegao bi negdje i možda stvarno negdje otputuje. Pati jako ali ne dugo, ipak je on pozitivan lik i ne bi dozvolio sebi da pada u neke teške depresije. Nije ona jedina.

JARAC

Ostavljeni Jarac prebacuje krivicu na sebe. Razmišlja što je to pogrešno uradio, sjeća se svojih postupaka. Da nije radio loše stvari, sigurno ne bi bio ostavljen. Iako izgleda hladno, on se povlači u sebe i pati. Tada voli biti sam i da ga svi ostave na miru.

VODENJAK

Vodenjak svoju tugu dijeli s prijateljima, jer prijatelji su mu na prvom mjestu. Od njih će vjerojatno i zavisiti koliko će se potruditi vratiti ili pak zaboraviti djevojku. Ne pada njima teško promjena, ali ako se zaljubi, a to se vodenjacima ne događa često, a voljena osoba je povrijedi i ostavi, vodenjak će uraditi sve da je vrati, pa iako kampirala pred njenim vratima.

RIBA

Ribe sjede kući i pate i zaista im je teško. Žale sebe i misle kako im je najgore na svijetu. Osjećaju se kao totalni gubitnici. Odaju se porocima, ali ništa ne pomaže. Dobro bi im došao netko novi tko bi samo bio tu, da ih sasluša, i tko bi imao razumijevanja za njihovo slomljeno srce.

Izvor: Moj Astrolog

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Vodenjak.

Horoskop

Što horoskop kaže o njima?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Vaga i Jarac.

Horoskop

Bik je većinom dobroćudan, ali ne i naivan. Prepoznaje one koje ga žele iskoristiti, a prema njima zna biti i izuzetno strog i grub.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.