Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Horoskopski znakovi i statusi na Facebooku

Živcira vas kada netko cijeli dan lijepi selfie po Facebooku ili Instagramu?

Živcira vas kada netko cijeli dan lijepi selfie po Facebooku ili Instagramu? Mrzite slike svakog ručka, večere ili kolača? Tko je tu lud? Vi, koju to živcira ili ona koja to vječno radi?

Znate, možda vam je samo takav horoskop ovih dana!

OVAN

Ovnovi su pravi Facebook manijaci. I u stvarnom životu i na Facebooku vole pratitelje i lajkove. Skupljaju “prijatelje” kao salvete i izbjegavaju bilo što ih može izdeprimirati, pa makar to bio samo negativan komentar. Takve odmah blokiraju. Religiozno fotošopiraju svaku fotku na kojoj su i očekuju da se ljudi klanjanju pred njihovim likom. Obožavaju igrice. Facebook shvaćaju kao zabavu, a sa zabavom za njih nema šale.

BIK

Bikovi su materijalisti, pa su im takvi i postovi – luksuzni interijeri, skupe destinacija i najnovijih gadgeti. Hvale se svime što kupe i koriste svaku priliku da sebe predstave kao da plivaju u lovi i udobnosti. Osjetljivi su pa uglavnom brišu sve negativne komentare.

BLIZANCI

Kako god da se osjećaju, Blizanci teže stvoriti iluziju da se konstantno fenomenalno zabavljaju i da im je život jedan beskrajan party. Bezbroj fotografija svjedoči tome. Imaju tendenciju bježati iz realnog svijeta u svoj savršeni Facebook život.

RAK

Konstantno su na emotivnoj klackalici, pa su njihovi statusi često međusobno kontradiktorni. U istom danu cvjeta cvijeće, planira se budućnost, mogućnosti su neograničene, a onda nastaje potpuno pomračenje, usamljenost, beznađe… Nostalgični su, pa su im postovi često posvećeni nekim starim, dobrim vremenima. Albumi su im puni obiteljskih i slika iz djetinjstva, a nerijetko koriste i aplikacije za kolaže. Manično kače slike slatkih životinja.

LAV
Lavovi vole fotografije s prijateljima s raznih proslava, izlazaka i okupljanja. Na njima Lav, naravno, mora ispasti najcool od svih. Egocentrični Lav sigurno negdje ima i album prepun selfija na kojima izgleda fantastično. Tag i Hashtag manijak.

DJEVICA

Djevice su poznati perfekcionisti. Kao i sve što rade u životu, tako i fejsbukiranje mora biti plansko i promišljeno do detalja. U stanju su satima razmišljati o statusu. Sto puta ga prepravljaju, prekrajaju, provjeravaju greške. Isto je i s fotkama. Ako nije perfektna, fotografija jednostavno ne smije ugledati svjetlost dana. Kao što su teške na objavama, tako su teške i na lajkovima. Dobro će razmisliti o smislu života prije nego što kliknu lajk.

VAGA

Vage bjesomučno kače fotografije na kojima su s izabranikom/com srca svoga. Možda čak imaju i zajednički profil. Konstantno im je potrebna podrška. Padaju na fotografija s motivacijskim porukama. Kada su solo, obasipaju nas čeznutljivim fotkama.

ŠKORPION

Škorpion je emotivan, ali i takmičarski nastrojen. Kači tone i tone citata i sličica samo da bi dobio gomilu lajkova, a najsretniji je kada ima više lajkova od prijatelja. Podrazumijeva se da je ljubitelj mačaka, a nije imun ni na cirkularne poruke i izazove.

STRIJELAC

Strijelci vole viceve i šale. Lajkaju i sheraju razne smiješne statuse. I nije ih briga hoće li nekoga uvrijediti. Oni se samo žele zabaviti i nasmijati druge.

JARAC

Jarci su preopterećeni svojom pojavom i svaki lajk im je bitan. Stavit će i ono što mu se baš ne sviđa ako osjeti da je to mamac za lajkove. To izgleda ovako: Red sisa, red guza, malo glazbe, selfi, pa citat Bukowskog …

VODENJAK

Ne zamaraju se tuđim mišljenjem i na Facebook stavljaju sve što im se sviđa. Objavit će neki kontroverzni status ili izazovnu fotku, bez premišljanja, griže savjesti ili stida.

RIBE

Gdje god da odu, Ribe fotografiraju i dižu fotografije na Facebook, ali ih prije toga provlače kroz razne filtere, da što bolje dočaraju svoj doživljaj situacije. Kreativne su, pa im nije problem izbaciti tonu statusa dnevno.

Više

Duh i tijelo

Iako užasno rasprostranjen i naveliko korišten, prolazi li Instagram ispod radara racionalnom upravljanju našim vremenom, pažnjom i ponajviše, brizi o mentalnom zdravlju?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Ovan i Jarac.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Vodenjak.

Horoskop

Što horoskop kaže o njima?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.