Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Financije

Hrana, namirnice ili odjeća više nisu jedine stvari koje možete naručiti online

Osim što štedi vrijeme, podizanje kredita bez posjeta poslovnici uključuje i 15 posto povoljniju kamatnu stopu, a pogodno je i za građane koji žive u udaljenim mjestima, primjerice na otocima ili u naseljima u kojima nema bankarskih poslovnica.

Naručivanje hrane na kućnu adresu više nikome nije novost, dostava odjeće poprilično se ustalila, čak je i narudžba namirnica postala uobičajena.

Sve smo to činili i činimo kako bismo uštedjeli vrijeme koje je dragocjen i nepovratan resurs pa u suvremenom načinu života često na dnevnoj bazi moramo određivati prioritete. Čak nam i donošenje odluka – bilo onih manjih poput odabira prijevoznog sredstva s kojim ćemo ići na posao, trebamo li oličiti stan ovo ili sljedeće proljeće, gdje ćemo provesti produženi vikend ili odabir obrta za servis automobila – uzima vrijeme kojeg često nemamo dovoljno. Zato objeručke prihvaćamo rješenja koja nam taj proces olakšavaju i ubrzavaju.

Kronični nedostatak vremena!

Kronični nedostatak vremena potvrđuje i istraživanje* koje je provedeno u Hrvatskoj na  na 1.055 ispitanika. Tako ih je čak 47,2 posto reklo da rečenicu „Nemam vremena!“ najčešće izgovaraju sebi te tako žrtvuju vlastite želje ili aktivnosti u kojima inače uživaju. Istraživanje je, također, pokazalo da većina ispitanika koristi „to do“ listu, ali čak 45,6 posto od nje često odstupa. Stoga ne čudi da njih više od 95 posto često ili povremeno mora obavljati više zadataka istodobno.

Brzi gotovinski kredit

Upravo kako bi svojim klijentima dala prednost u životnoj utrci s mnogobrojnim obvezama, Addiko banka predstavila je jedinstveni proizvod na tržištu – brzi gotovinski kredit za građane koji je osmišljen po uzoru na online maloprodaju te ga je moguće dobiti bez odlaska u poslovnicu.

Riječ je o proizvodu koji spaja digitalne i tradicionalne kanale pa se predavanje zahtjeva i dokumentacije obavlja online, dok ugovor dostavlja poštar u bilo koje vrijeme i na bilo koju adresu te ga potpisanog vraća u banku. Nakon toga se isplata kredita vrši na tekući račun otvoren u bilo kojoj banci.

Osim što štedi vrijeme, podizanje kredita bez posjeta poslovnici uključuje i 15 posto povoljniju kamatnu stopu, a pogodno je i za građane koji žive u udaljenim mjestima, primjerice na otocima ili u naseljima u kojima nema bankarskih poslovnica.

Zato je i Josip iz Nove Gradiške, koji živi četrdesetak kilometara od najbliže poslovnice Addiko banke, objeručke prihvatio ovu mogućnost. „Kompletan proces odvijao se brzo, efikasno i bez ikakvih problema. Na kreditnom sam kalkulatoru prvo izračunao koliki kredit mogu dobiti, onda sam poslao zahtjev i ubrzo dobio ponudu. Poštar je donio dokumentaciju koju sam potpisao i par dana kasnije, mislim da je ukupno prošlo samo četiri do pet dana, na račun mi je već bio isplaćen cijeli iznos kredita“, izjavio je Josip i dodao kako je upravo zbog brzine odabrao Addiko banku.

Željeni iznos kredita može se zatražiti putem Virtualne poslovnice i u samo nekoliko minuta vam stiže odgovor možete li ostvariti gotovinski kredit, a na vama je samo da odaberete koju si od dugo planiranih želja želite ispuniti – putovanje s prijateljima ili obitelji, upisivanje edukativnog tečaja, preuređenje blagovaone ili bilo što drugo. Naravno, oni koji preferiraju osobni kontakt s bankarom, cijeli proces dizanja kredita mogu finalizirati i u poslovnicama.

Addikov brzi gotovinski kredit zadnji je u nizu inovativnih proizvoda kojima banka kontinuirano odgovara na potrebe tržišta i klijenata, a o njihovom zadovoljstvu svjedoči i nedavno provedeno istraživanje koje je pokazalo da su itekako voljni preporučiti Addiko gotovinski kredit prijateljima, obitelji i kolegama. Sveukupno zadovoljstvo proizvodima iznosi visokih 4,84 od ukupno 5 bodova, a glavni razlozi zadovoljstva su brzina i učinkovitost, ljubazni i stručni djelatnici, jednostavnost procesa i profesionalnost. Uzevši sve u obzir, ne čudi da je u 2022. godini Addiko zabilježio rekordan broj volumena novih kredita građanima, a više informacija o ponudi dostupno je na web stranicama Addiko banke.

*Istraživanje je provela Addiko banka i Story.hr u svibnju 2023. godine

Više

Život u dvoje

Kada s nekim ulazite u vezu, postoje stvari koje o toj osobi trebate znati.

Financije

Pričajte o novcu s djetetom i pred njim, i naravno, pazite što i kako pričate.

Duh i tijelo

Za sreću su potrebni prijatelji, ljubav i plava boja

Financije

RBA je, u suradnji sa splitskom umjetnicom Tisjom Kljaković Braić i agencijom Imago Ogilvy, osmislila i izdala knjižicu Financijska početnica: Od plaće do plaće,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.