Hrvatska cipela koja ima moć transformacije

Sjećate se hrvatskih štikli s uzorkom čipke, ćilima te brojnih drugih printeva? Sada je dizajnerica Nikolina Poropat odlučila svoje popularne štikle staviti u društvo sandala, ljetnih visokih potpetica te cipela s potpuno ravnim đonom. Ugledali smo ih na nogama naše prijateljice Manuele Svorcan i morali smo vam ih pokazati!

Visoke potpetice, otvorenih prstiju, krase veseli printevi u ljetnim bojama. Zelena, žuta, ružičasta… Dizajnerica je odabrala pastelne boje koje će se savršeno uklopiti u ljetne vrućine i šarenilo koje će zavladati ulicama ljetnih mjeseci.

Tu su i ljetne sandale. Jednostavne cipele koje krasi remen s printom čipke mogao bi biti hit model baš kao što je to prije nekoliko mjeseci bila prva hrvatska autentična štikla.

 

Za odvažne žene

Nikolina Poropat nije ni tu stala. Na tržište stavlja i posve ravnu cipelu koja pomalo podsjeća na mušku obuću, a namijenjena je odvažnim ženama koje znaju nositi nekonvencionalnu garderobu.

Dakako, uz sve to tu je i dalje štikla – prepoznatljiva cipela koja je proljetos oduševila medije i publiku.

Čipka, ćilim, Venecija, kockice, avangardni uzorci… Sve tu to printevi koji i dalje mogu biti na vašoj cipeli, a na vama je samo da odaberete koji model želite i kakav print da ga krasi. Hrvatska cipela i dalje ima moć transformacije, a njezin konačni izgled diktira isključivo kupac.

Moj fokus i dalje će biti štikla i nju ću konstantno razvijati, no morala sam svojim kupcima dati priliku da i ljeti hodaju u mojim cipelama. Morala sam ženama koje imaju nekoliko pari mojih štikli dati priliku da imaju cipelu i za druge prigode. Reakcije su odlične i mislim da će hrvatska cipela opet oduševiti ljude. Uz sve ovo imam i kolekciju ljetnih haljinica koje na naramenici prati prsten s print kožom. To sam napravila tek kao nadopunu uz sandale. To je model koji žene ljeti vole nositi jer je udoban pamuk u pitanju, a cijena jako povoljna. Svako malo ću nečime nadopuniti svoju ponudu, ali ponavljam, štikla je u prvom planu i sada već marljivo radim na novim i još boljim printevima za jesen”, kazala je Nikolina Poropat čiji rad možete pratiti na Facebooku i Instagramu, a cilj joj je uskoro otvoriti i svoju trgovinu kao i napraviti suradnju s drugim hrvatskim trgovinama koje žele imati njezine proizvode.

https://www.instagram.com/nikolinaporopatfashion/

https://www.facebook.com/NikolinaPoropatFashion/?rc=p