Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Design space photo frame

Moj dom

Hrvatski brend dizajnerskih postera oduševljava mame, ali i djecu

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu? Tragate za nečim što nema baš svatko, što je jedinstveno baš kao i vaše dijete i što će činu darivanja dati posebnu čar? Hrvatski brend Mini Maxi Studio odličan je kraj vaše potrage!

Mini maxi studio je grafički studio nastao iz potrebe da Nikolina Brajković svom prvom djetetu napravi jedinstvene i personalizirane ukrase za veliki prvi rođendan, baš onakve kakve je zamislila i koje nije uspjela nigdje pronaći. Od tada nije prestala stvarati: ilustracije za rođenja, vjenčanja, izrađene po zamisli naručiteljice, edukativne ilustracije, pozivnice, ukrase za rođendane, naljepnice i  to sve s namjerom da usreći i djecu i mame.

Za sebe kaže da je magistar ekonomije po struci, a ilustratorica i grafička dizajnerica po srcu. Bez obzira na to što nije znala ništa o ilustraciji i dizajnu to je nije spriječilo da sama nauči tajne Ilustratora i Photoshopa, uzme u ruke grafički tablet i krene u avanturu stvaranja na svom kuhinjskom stolu i svakodnevni rad od kuće. Bila je možda nespremna za poduzetničku avanturu jedne mame, ali spremna za učenje svega što je potrebno da na tom putu i uspije.

”Djeca su njezina najveća inspiracija, ali i najveći naručioci, a ljubav prema njima je ono što je što je potiče da i dalje stvara i uživa u tome. Rođenje nećaka, krštenja djece, vjenčanja prijatelja uvijek upale u meni kreativnu iskru”, otkriva nam Nikolina. Kada su djeca krenula učiti slova i brojeve nastale su personalizirane i edukativne ilustracije abecede i brojeva. Ove godine tu je i tablica množenja jer se jedna mama iz parkića požalila da matematika njoj i njezinoj curici zadaje puno muke. Kao mama mami, Nikolina je morala pomoći i sada je tu jedna curica koja sa smiješkom uči i vlada matematikom, to potvrđuju i ocjene iz ispita znanja, a i zadovoljna mama. Na svom Instagram profilu Nikolina dijeli savjete za učenje, crtice iz života mame, kalendare za planiranje mjeseca, prijedloge slikovnica za čitanje te stvara zajednicu žena koje žele svoj dom ukrasiti ilustracijama s dušom i pronaći nekog tko će razumjeti kako se osjećaju i što žele.

Ilustracije se stvaraju sa željom da ukrase svaki prostor, posebno dječje sobe, ali i radne kutke  i dnevne boravke. Služe kao poklon ili uspomena na bitne dane u životu. ”Posebno me vesele edukativne ilustracije koje nisu samo lijep ukras na zidu već pomažu djeci ovladati znanjima i pružiti im ne samo ljepotu nego i znanje”, govori Nikolina. Lijepo je i to što Nikolina izlazi u susret svakoj mami koja joj se javi pa nije problem ni ilustracije malo redizajnirati da bi se boje, font ili likovi s ilustracije slagali sa svim ostalim dijelovima u prostoriji i željama mame i djeteta. Tako se dobije u potpunosti personalizirana i posebna ilustracija jer svako dijete je posebno i zaslužuje da ima baš svoju ilustraciju. Bitno je naglasiti da se ilustracije pakiraju s posebnom ljubavi, s detaljima, u mekani papir, uz karticu zahvale i malo vilinske čarolije kao iznenađenje. Iz studija izlaze da usreće djecu, a posebno veseli činjenica da nijedna mama dosada nije imala primjedbi na isporučeno, naprosto su oduševljene, kako samom kvalitetom izrade tako i njegovom upotrebom kroz dugi period u svojoj kući i posebnom kutku. ‘‘Svaka napravljena ilustracija u sebi sadrži sve moje znanje dobiveno iz višegodišnjeg iskustva i učenja, ali je i posebna po tome što je izrađuje jedna mama drugoj, da bi na kraju dijete bilo to koje će tu ilustraciju nositi dalje u srcu”, zaključuje Nikolina.

A ako želite vidjeti zašto je ovo mali studio za velike snove i pratiti i dalje put mame poduzetnice to možete napraviti  na Instagram profilu, Facebook-u ili blogu.

Više

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Zanimljivosti

Društveni kalendari za rujan i listopad uvijek su prepuni raznih svečanosti dragih ljudi u našim životima, što znači da ćemo svoje mjesto za stolom...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.