Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

HUGO BOSS otvorio BOSS trgovinu u Splitu

Koristeći koncept trgovine nove generacije, HUGO BOSS predstavlja novu BOSS trgovinu u Hrvatskoj, smještenu u Splitu, u sklopu popularnog i ujedno najposjećenijeg trgovačkog centra “Mall of Split”.

Koristeći koncept trgovine nove generacije, HUGO BOSS predstavlja novu BOSS trgovinu u Hrvatskoj, smještenu u Splitu, u sklopu popularnog i ujedno najposjećenijeg trgovačkog centra “Mall of Split”.

Koristeći tople materijale brend je kreirao ugodnu, rafiniranu atmosferu u kojoj posjetitelji mogu istraživati svijet BOSS-a. Namještaj i ostalu opremu karakterizira dizajn čistih linija, a sve je raspoređeno kako bi se maksimalno iskoristio raspoloživi prostor i kolekcija zauzela centar pozornosti.

Raskošne sjedeće garniture u odlično balansiranim bojama pozivaju posjetitelje na pauzu i odmor. Cjelokupan interijer trgovine odiše elegancijom i priziva dobrodošlicu. U prodajnom prostoru površine 300 metara četvornih nova BOSS trgovina predstavlja najnoviju mušku BOSS kolekciju jesen / zima 2018, uključujući obuću i modne dodatke.

Diljem svijeta HUGO BOSS simbolizira modnu osviještenost i životni stil. Njegova dva brenda BOSS i HUGO nude mušku i žensku modnu kolekciju koje spajaju krojačko umijeće s jednostavnošću. HUGO BOSS je svjetski lider u višem premium segmentu tržišta odjeće. S oko 14,000 zaposlenih diljem svijeta, njemačka grupacija razvija i prodaje visoko kvalitetnu modu i modne dodatke za muškarce i žene pod brendovima BOSS i HUGO. U fiskalnoj 2017., tvrtka sa sjedištem u Metzingenu imala je ukupni prodajni volumen od 2,7 milijardi eura.

Više

S modne piste

Romantična šetnja kroz Designer Outlet Croatia adventske kućice uz fritule i kuhano vino te odličan zimski ugođaj to je ono što nam je potrebno...

Zanimljivosti

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Fashion report

Nazovite prijatelje, okupite svoju obitelj, ljubimce i dođite u Designer Outlet Croatia gdje, uz osiguranu zabavu, možete isprobati i kupiti svoje omiljene dizajnerske brandove.

Fashion report

Prepusti se osjećaju potpune slobode i proživi nezaboravne trenutke koje si oduvijek željela.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.