Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Hugo proslavio otvaranje nove poslovnice u Hrvatskoj fashion partyjem sezone

Split je u petak bio domaćin nezaboravne proslave organizirane povodom nedavnog otvaranja prve HUGO poslovnice u Splitu, ali i u cijeloj Hrvatskoj.

Split je u petak bio domaćin nezaboravne proslave organizirane povodom nedavnog otvaranja prve HUGO poslovnice u Splitu, ali i u cijeloj Hrvatskoj.

Zabavi su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti poput Dunje Jovanić, Ane Čagalj, Marka Bošnjaka, Jelene Perić, Elene Dizdar i brojnih drugih predstavnika iz svijeta mode, kulture, umjetnosti i show business-a.

Uzvanici su uživali u očaravajućem prostoru Mistral Beach bara, koji je samo za ovu priliku bio pretvoren u pravi HUGO raj prepun detalja u crnoj, crvenoj i bijeloj boji. Gosti su imali priliku, u okviru body art punkta, dobiti privremenu tetovažu kanom ili podignuti look na viši nivo uz cool pletenice.

Eksploziju pozitivne energije izazvala je zvijezda svjetske klupske scene Burak Yeter, poznat po globalnom hit singlu Tuesday.

Kao uvod u zabavu koja je podigla modnu temperaturu na maksimum, dvadeset najpoznatijih hrvatskih influensera tokom popodneva uživalo je u krstarenju okolnim otocima, dok je poznati DJ dvojac Vanillaz svojim setom kreirao pravu party atmosferu na brodu. Modni događaj sezone organiziran je u čast nove HUGO poslovnice koja je otvorena sredinom ljeta u shopping centru Mall od Split.

DJ Vanillaz

Poslovnica se odlikuje autentičnim interijerom kojim dominiraju čiste, ravne linije, a kombinacija hladnih tonova i detalja u crvenoj boji doprinosi i neponovljivom shopping iskustvu.

Nova nezaobilazna adresa za sve ljubitelje ulične mode prepuna je komada koji  omogućavaju svakom pojedincu da izrazi svoju individualnost i bude ono što jeste.

Foto: Damira Kalajžić i Jelena Ivanović

Više

Gastronomija

Spomen Split Springa u Splitu izaziva ono po čemu je Split zapravo najpoznatiji, a to je – istinska emocija. Gastronomsko-festivalsko događanje Split Spring by...

Zanimljivosti

Veličanstveni Dioklecijanovi podrumi bili su mjesto na kojem su svi htjeli biti, a povod tome bio je Keep Walking party koji je okupio sve...

Trendovi

SHE Beauty Lounge tim godinama radi skupa - njegujući skladnu i prijateljsku atmosferu.

Gastronomija

Nagrada Turistički cvijet, koju Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje najboljem restoranu godine, samo je je još jedna u nizu priznanja koje je splitski restoran ZOI...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.