Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Hydramatic mat ruž – za punije i nježnije usne

Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Jeste li znali da su ruževi za usne najpopularniji proizvodi za šminkanje? Nijedan drugi proizvod ne može tako značajno utjecati na cjelokupan izgled kao ruž za usne. Ruž za usne je neizostavni dio make-up rutine skoro svake žene, ali nije svaki ruž podjednako dobar. Veliki broj žena i djevojaka voli ruževe s mat završnicom, ali često se dogodi da takvi ruževi dodatno isušuju usne.

Kompanija Avon mislila je na vaše usne i zato vam predstavljamo novi Hydramatic mat ruž za usne – prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom koji ćete obožavati. Ovaj ruž njeguje tvoje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Ako su vaše usne suhe, za vas je najbolji hidratantni ruž za usne. Hydramatic mat ruž sadrži više od 50% sastojaka koji hidratiziraju i štite kožu. Tvoje usne su odvažne i hidratizirane u isto vrijeme zbog posebnog mat efekta s hijaluronskom kiselinom. Zaboravi na osjećaj suhoće i uživaj u raskošnoj boji s mat završnicom, koja dodatno njeguje tvoje usne!

Očarajte sve oko sebe lijepim usnama s novim Hydramatic mat ružem koji će ih učiniti senzualnim. Uživajte u dugotrajnom efektu i širokom spektru dostupnih boja.

Novi Hydramatic mat ruž za usne dostupan je u Avonovom katalogu od 1. ožujka po cijeni od 7,50 € (56,51 kn).


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 17. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Elica Marelica

Više

Budi fit

58% žena pati od stresne inkontinencije, što znači da pate od urinarne inkontinencije kada se smiju, kašlju, kišu ili podižu teške predmete.

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Život u dvoje

Iako biste mislili kako je vrlo lako uočiti toksične i manipulativne znakove (pogotovo uz silne savjete raznih magazina), međutim istina je potpuno drugačije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.