I CAN ICON predstavlja novu kolekciju sportske odjeće za žene

Domaći modni brend I CAN ICON plasirao je na tržište novu kolekciju sportske odjeće za žene koja s otvorima kod dugih tajica na bedru, kod kratkih tajica na bokovima i na leđima kod „Y“ topa, te neon narančastom bojom ovog ljeta daje novu definiciju senzualnosti, ženstvenosti i sportske elegancije. Vjerujemo da je odlična sportska odjeća prvi korak do odlično odrađenog treninga koja u skladu s dobrim „mindsetom“ vrlo brzo postiže svoj cilj.

Jednostavne crte dizajna te precizno izrađeni krojevi i rezovi koji kreiraju iluziju izduženih nogu i savršeni oblik tijela, I CAN ICON pruža najbolju kvalitetu za najbolju cijenu. Sve to u kombinaciji s neon narančastom bojom te brzosušećim, 100% neprozirnim materijalom priuštit će vam onaj fenomenalan osjećaj u vlastitoj koži ovog ljeta.

Cilj stvaranja activewear kolekcije bio je da u svakom slobodnom trenutku ženi bude prvenstveno udobno te da se osjeća najbolje što može u svojoj koži. Modnu osviještenost kroz aktivan život pružit će must have sportski komadi koji su osim za trening, poželjni i za svakodnevno nošenje te izlazak u grad.

Kako dolazi do inspiracije za sportske kreacije, vlasnica brenda i dizajnerica Petra Pavlic Malović ističe: „Kreiram ono što ne mogu nigdje kupiti, a želim nositi. Putem razmatram i krajnji osjećaj, u čemu ću se najbolje osjećati kad jurim za jednogodišnjim djetetom ili na brzinu skoknuti na kavu, u trgovinu, a da izgledam pristojno i ležerno te istovremeno moderno i ženstveno.“

I CAN ICON kolekcija dostupna je putem web shopa www.icanicon.hr.