Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

I mi želimo ove preslatke teglice za cvijeće s nasmijanim licima!

Ove male teglice za cvijeće bit će poput malih prijatelja za vaše biljke.

Proljeće nam se opasno bliži, a ovo sunce koje nas proteklih dana grije još nas je više potaknulo na razmišljanje o proljeću i svim novim trendovima koje ovo godišnje doba donosi. Tako s proljećem mnogi od vas uređuju svoje domove, dodaju razne detalje koji će ih učiti što više cozy ili jednostavno žele unijeti neke nove promjene. Ako se pronalazite među takvima i istovremeno ste zaljubljenik u cvijeće, imamo super vijesti za vas!

Naime, pronašli smo preslatke teglice za cvijeće s motivima nasmijanih lica u nježnim zemljanim i pastelnim bojama. Ovi šarmantni lonci za cvijeće sigurno će vas svakog dana razveseliti kada prolazite kraj njih i ugledate ta vesela lica.

Ove male teglice za cvijeće bit će poput malih prijatelja za vaše biljke. Osim što su simpatični i nasmijani, zbog svoje manje veličine praktični pa s njima možete ukrasiti i unutrašnji prostor svog doma, a ne samo vrt ili terasu.

Ove malene šarmantne teglice za cvijeće možete kupiti na etsy.com po početnoj cijeni od 18. Dolaze u ˘neutralnoj bež boji, pastelno ružičastoj, plavoj, bijeloj, smeđoj i tamno zelenoj. No, to nije sve!

Osim teglice s nasmijanim likom, možete pronaći isti takav koji u malenim rukama drži crvena i bijela srca. Dakle, ne samo da su ovi lonci savršeni za vaš dom, već su prekrasan dar za vaše najbliže.

Ne propustite

Zanimljivosti

Biljke nikako ne mogu štetiti, posebno one koje donose sreću, a znamo kako će ljepše izgledati svaki prostor koji ih ima.

Moj dom

Bilo da tražite opuštajuće utočište na Madeiri okruženo rascvjetanim cvijećem ili produljeni gradski odmor u Dubrovniku, produženi boravak omogućuje putnicima da otkriju svijet vlastitim...

Moj dom

Ako vam ove godine budžet ne dopušta realizaciju svih vaših ideja za uređenje kućanstva i stola oko kojeg će se okupiti cijela obitelj, ne...

Zanimljivosti

Ako želite ovog Valentinova sa svojom ljubavi podijeliti trenutke kojih ćete se sjećati zauvijek, u JS Atelieru pronaći ćete posebnu limitiranu kolekciju jednostavnog imena...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.