Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

I vi ste “Žene”

Film bez muškaraca o problemima koje uzrokuju muškarci, a rješavaju žene.

Meg Ryan, Debra Messing, Annete Bening i Jada Pinket Smith glume četiri prijateljice u filmu "Žene". Različite su izgledom, odabirom karijera, brojem djece i seksualnom orijentacijom. U njihovoj kolotečini sve je mirno dok Mary (Meg Ryan) ne prevari muž.

Kada vas nakon 13 godina braka muž želi zamijeniti sa seksi mlađom ljubavnicom (Eva Mendes), što napraviti? To je jedno od pitanja s kojim se više žena kroz život susretne, a da nikad ne zna je li pametno šutiti, igrati igru ili jednostavno otići u potragu za svojim snom kao što je to učinila Mary.

Film dotiče i temu važnosti ženskog prijateljstva te odanosti toj osobi koja vas voli zbog vas samih. Ona je uz vas kad vas muž vara, kad dobijete otkaz, kad rodite dijete ili kad vam netko napravi lošu manikuru. Žene su napisale scenarij za film, režirale, snimale, montirale i u njemu glume samo žene.

Povedite prijateljice preko vaučera kojeg možete dobiti u dm-u kupnjom Dove proizvoda. Vaučer na blagajni Cinestar zamijenite za ulaznice te u dobrom društvu pogledajte priču o svakodnevnim ženskim problemima, neispunjenim snovima i snazi ženskog prijateljstva.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Postoji jedan zanimljiv fenomen koji se pojavio u današnjoj kulturi, a ja ću ga nazvati "Vinske mame".

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Darivanje

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te...

Zanimljivosti

Film Smrt na Nilu ponovno je okupio filmski tim koji stoji iza globalnog hita iz 2017. - Ubojstvo u Orient Expressu. 

Advertisement