Idealne kreme za zimu koje vraćaju zdravi sjaj koži

Poznato je kako zdrav san je važan za dobrobit i ljepotu naše kože jer užurban način života i stres koji vlada oko nas pridonosi da se svi negativni utjecaji manifestiraju na koži stoga je poznati švicarski brand Declare predstavio novu kremu na tržištu koja dokazano odmara i relaksira naše lice dok spavamo.

DECLARE 5 SECRETS NIGHT CREAM

Hranjiva krema koja sadrži ekstrakte limuna, lavande, kamilice, kadulje s aromatičnim uljima lavande i cvijeta naranče koži omogućava hidratizaciju te regeneraciju koja vrlo brzo postiže savršen učinak odmorenog i svježeg izgleda naše kože.

JUVENA JUVEANCE EPIGEN SERUM

Serum možete koristiti za lice i oči , a optimalno vraća vlagu i hidrataciju koži te tako koža dobiva jedan blistavi i svježi izgled koji je svima potreban upravo sada kada nam dolazi hladnije vrijeme. Mnoge žene ga koriste ujutro i navečer prije dnevne i noćne kreme jer se pokazao zaista kao odličan saveznik u ljepoti zdrave kože.

JUVENA EPIGEN DAY CREAM

Ako imate normalan tip kože i smatrate da vam nedostaje čvrstoće nova krema Juvena Juveance Epigen Day cream je vaš savršen prijatelj koji će u kratkom vremenu vašoj koži vratiti elastičnost i čvrstoću jer je zasnovana na Juveninij SkinNova SC tehnologiji . Koža već nakon prvog nanošenja izgleda kao novostvorena jer pomaže u smanjenu linija bora te vraća zdravi sjaj koži lica. Krema se nanosi svaki dan nakon serum Juvena Juveance Epigen jer su rezultati tada savršeni

JUVENA EPIGEN NIGHT CREAM

Boga krema koja osigurava optimalnu hidratizaciju i vlagu svakoj koži, a ono što je bitno za naglasiti jest da poboljšava teksturu kože te podržava oporavak ako je nastalo neko oštećenje kože. Idealna kombinacija ju je koristiti sa serumom jer su rezultati tada zaista savršeni, posebno zato što dobivamo jednu blistavost i mladenački sjaj koji se odmah primijeti kada se probudimo jer koža je regenerirana i nahranjena. Aktivni sastojci ekstrakta heljde, cvijeta djeteline, hijaluronske kiseline i vitamina E osiguravaju preko noći oporavak te svjež i odmoran izgled.

Novitete možete pronaći ekskluzivno u Muller parfumerijama.