Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Idealno štivo za ulazak u predstojeću godinu

Knjiga „Godina s Anthonyjem De Mellom: Buđenje iz tjedna u tjedan“ vodi nas na putovanje duhovnog buđenja.

Knjiga „Godina s Anthonyjem De Mellom: Buđenje iz tjedna u tjedan“ vodi nas na putovanje duhovnog buđenja. To je svojevrsna radna bilježnica koja sadrži pedeset dvije priče i upute za svaki tjedan u godini. Priče su jednostavne, a ipak duboko poniru u srce i um čitatelja. Svakoj priči slijede vježbe i upute za promatranje koje imaju za cilj produbiti razumijevanje kako vlastito, tako i svijeta koji nas okružuje.

De Mello je istovremeno izravan i nježan, a njegova je mudrost iscjeljujuća. Pomaže nam zaviriti u skrivene kutove vlastitog svijeta u kojima leže naša duboka uvjerenja i programi. Pričama i vježbama vodi nas kroz proces buđenja, korak po korak, skidajući suvišne slojeve i potičući našu unutarnju snagu.

De Mello je znao kako doprijeti do osobe, pa tako i ova knjiga dopire do same biti našeg života te ima sposobnost u potpunosti ga promijeniti. Ako vam knjiga uspije probuditi dublji osjećaj radosti i mira, to će biti potvrda da Anthony De Mello i dalje sjajno obavlja svoj posao.

„Ljudi spavaju. Žive vodeći se zabludama, sumanutim idejama o svemu: ljubavi, vezama, sreći, radosti, o tome kakav bi svijet trebao biti, tko bi oni trebali biti i što bi trebali željeti. Duhovnost je poziv na buđenje. Potičući vas na buđenje obradit ću različite teme – ljubav, buđenje, slobodu, sreću – nazovite to kako želite – no sve one govore o istome.”

Anthony De Mello

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 6. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Margareta Jajčević

Više

Zanimljivosti

Mnogi uspješni ljudi čvrsto stoje iza tvrdnje da je rano buđenje jedno od moćnijih oružja s kojim raspolažu.

She Book Club

Knjiga nosi snažnu poruku: možete biti sretni već sada i otvara nova područja slobode kojih nismo bili svjesni.

She Book Club

Anthony de Mello i njegova djela i dalje ne prestaju privlačiti i nadahnjivati nove generacije čitatelja diljem svijeta.

Drama Queen

Ljubav nestane istog momenta kada se pokažu prvi problemi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.