Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

IKEA: TILLFÄLLE slavi brazilski dizajn i skandinavsku jednostavnost

Svi željni udobnosti i promjena, u robnoj kući IKEA mogu pronaći komade koji će njihov dom ispuniti živim bojama i bogatim teksturama.

Posjetili smo São Paulo i potpuno se prepustili brazilskoj kulturi – muzejima, tržnicama, restoranima, uličnoj umjetnosti i arhitekturi. U Brazilu je sve opuštenije nego što smo navikli u Skandinaviji. Porcije su obilnije, arhitektura ekstremnija, a ljudi pozitivnije doživljavaju život. Prepuni inspiracije vratili smo se u tvornicu i transformirali svoje ideje u konkretne proizvode”, objasnila je Mette Nissen, kreativna voditeljica TILLFÄLLE kolekcije.

TILLFALLEkolekcija3

U izradi ograničene kolekcije TILLFÄLLE sudjelovalo je devet dizajnera i stručnjaka za razvoj proizvoda. Uvidjevši sličnosti između skandinavske i brazilske arhitekture i dizajna, odlučili su otputovati u Brazil kako bi odgovorili na pitanje koliko je skandinavski stil kojega krasi jednostavnost prilagodljiv. Odgovor na ovo pitanje nalazi se u TILLFÄLLE kolekciji koju čine veliki komadi namještaja, ali i manji dodaci koji slijevaju brazilsku kulturu u samo srce naši domova.

TILLFALLEkolekcija2(1)

Svi željni udobnosti i promjena, u robnoj kući IKEA mogu pronaći komade koji će njihov dom ispuniti živim bojama i bogatim teksturama. Uživajte u ležaljci koja odražava dinamičnost brazilskog modernističkog pokreta, odmorite se na stolcu koji podsjeća na bubanj ili pak poslužite prijatelje iz poslužavnika koji neodoljivo poziva na ples i svirku. Kabinet žarkih boja privlačit će pozornost gostiju, a oni se udobno mogu smjestiti na klupici izrađenoj od eukaliptusa. Uz sjenila za lampe i svijećnjake vaš će dom krasiti ugodna svjetlost, a dodatnu živost unijet će i TILLFÄLLE posuđe.

Nova ograničena kolekcija TILLFÄLLE dostupna je od veljače u svim robnim kućama IKEA. Jarki uzorci, kombinacije boja i skandinavski minimalizam obilježja su TILLFÄLLE kolekcije koja pruža svima mogućnost da svoj dom ukrase jedinstvenom fuzijom brazilskog i skandinavskog dizajna.

Zavirite u ograničenu kolekciju koja je jednostavna, zabavna i puna energije!

 

Ne propustite

Trendovi

Designer Outlet Croatia i IKEA Hrvatska čine idealnu destinaciju dnevni provod s obitelji i prijateljima.

Moj dom

Nova kolekcija VÅRDANDE inspirirana je njegom o sebi, a nastala je u suradnji s pet azijskih društvenih poduzeća koja stvaraju bolji svakodnevni život pružanjem...

Moj dom

IKEA je najavila dvije nove kolekcije posvećene ugodnijem gradskom životu i održivim rješenjima koje će mladim i modernim obiteljima pomoći u optimizaciji bilo koje...

Događanja

Kultni brend Havaianas prilagodio se izazovnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo, ali je i dalje zadržao svoj pozitivan i veseli pristup.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.