Simpatična, personalizirana knjiga donosi Mamino blago

Tvornica snova, izdavački startup iz Zagreba koji uz pomoć moderne tehnologije kreira posebne, personalizirane priče za djecu, najavio je novi projekt, posebniji no ikada: riječ je o personaliziranoj knjizi za mamu i dijete pod nazivom Mamino blago.

Ovi stručnjaci za priče kažu kako je riječ o najzahtjevnijem projektu i najboljoj personaliziranoj knjizi do sada. Tako je stvaranje ove magične priče trajalo čak dvije godine, a budući da nije mala stvar kreirati priču o najvećoj ljubavi na svijetu, na knjizi je radio tim od 15 ljudi.

Uz autoricu knjiga i direktoricu Andrijanu Majstorović, tim programera iz Infinuma, tehničkog urednika Kristijana Vrbanića i dizajnericu Laru Žigić, tu su i Anda Bukvić Pažin kao urednica, Aleksandar Zolotić kao ilustrator i mnogi drugi koji su svojim radom omogućili da knjiga izađe na čak 3 jezika: hrvatskom, engleskom i njemačkom.
Personalizacija likova ono je što knjige ove izdavačke kuće čini posebnijima od drugih, a u novoj knjizi kupci mogu birati između čak 66.048 opcija i kreirati svoj lik i lik svoga mališana tako da im u potpunosti nalikuju.
U Tvornici snova nisu zaboravili niti na tate, pa tako u svojoj personaliziranoj priči zajedno s djetetom mogu uživati i mama i tata.

Ako već jedva čekate krenuti u pustolovinu, sada je prava prilika jer se knjiga trenutno nalazi u pretprodaji po promo cijeni od 149,00 kn. Zato požurite i ostvarite uštedu od 30% kakva se neće ponoviti čak ni za Black Friday. Ova posebna ponuda vrijedi za prvih 1000 kupaca, a traje najkasnije do ponoći 14.9. U redovnoj prodaji, od 15.10., cijena knjige iznosit će 219,00 kn.

Da se od slikovnica za djecu može izgraditi biznis, Tvornica snova već je pokazala jer njihovu slikovnicu ima više od 40.000 djece u Hrvatskoj,. „Kako sam došao na svijet?“ njihov je najpoznatiji naslov – slikovnica je to koju je u 2019. godini na poklon dobila svaka šesta novorođena beba u Hrvatskoj.

Upravo je to najvažniji rezultat njihova rada – jedinstvena uspomena na najposebniju ljubav na svijetu, onu između roditelja i djeteta.