Imate li prezbiopiju?

Prezbiopija ili dobna dalekovidnost  je prirodan proces koji se dešava već s navršenih četrdeset godina starosti. U početku obično toga nismo još ni svjesni, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju ili kada smo jako umorni i/ili gladni – tada se taj osjećaj pojačava. Instinktivno udaljavamo predmete i tekst od sebe dok se slika ne razbistri, a što kad nam ruke postanu prekratke?

Od davne 1959. godine, kada je izumljena prva progresivna leća Varilux, Essilor kontinuirano radi na novim standardima i izvedbama kako bi prezbiopima osigurao najbolju kvalitetu vida. Stoga je kao vodeći svjetski proizvođač naočalnih leća, s najboljim rješenjem za prezbiopiju, razvio Varilux X series – progresivne naočalne leće najnovije generacije. Godine istraživanja i razvoja, s iznimnim sluhom za potrebe suvremenih prezbiopa, dovele su do ovog revolucionarnog rješenja kojemu su nosioci i njihove potrebe za udoban pogled u srcu inovacija.

Uz Varilux X series suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju!

Ove progresivne naočalne leće se još bolje prilagođavaju potrebama nosioca od dosadašnjih Variluxa. Svaki dizajn Varilux leće prolazi rigoroznu seriju kliničkih ispitivanja te ispitivanja na nosiocima, kako bi taj rad rezultirao najboljim izvedbama  za korekciju vida.

Varilux X series dokazano* osigurava zapažanje svakog detalja u zoni nadohvat ruke i puno šire. Pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane  za generaciju nosioca koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su “on-line”.  Nosioc  vrlo brzo osjeti  sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom  tehnologijom dorade je eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalni period prilagodbe.

*potvrdilo 3.000 prezbiopa

Zato što se savršeno prilagođava potrebama moderne generacije prezbiopa, Varilux X series je revolucionaran odgovor za savršeno dobar vid nadohvat ruke i život u pokretu! Stoga uhvatite svaki detalj uz Varilux X series, za savršen vid na svim udaljenostima,  a uz Transitions tehnologiju  i u svim svjetolsnim uvjetima.