Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Imate problema sa suhom kožom?

Ako imate problema sa suhom kožom, vjerojatno i niste baš nešto previše uzbuđeni.

Sve bliješti, svi se vesele, stiglo je najljepše doba u godini! Ako imate problema sa suhom kožom, vjerojatno i niste baš nešto previše uzbuđeni. Suha, perutava, nadražena koža nije baš favorit! Hladnoća, centralno grijanje, klimatizacijski uređaji… Sve vas to samo živcira, no postoji kvalitetno rješenje za vaš problem – visoko kvalitetna kozmetika Dr. Grandel.

Jedna od vodećih njemačkih kuća prirodne kozmetike u svojim laboratorijima kreira visokokvalitetne, inovativne, prirodne kozmetičke proizvode te nutritivne pripravke i dodatke za podizanje imuniteta, i to Inteligentno povezujući znanost i prirodu. Priču o uspjehu ove kozmetičke kuće započeo je njezin tvorac dr. Felix Grandel koji je svoja kemičarska i nutricionistička znanja usmjerio u istraživanje i stvaranje pripravaka koji će imati pozitivan učinak na opće zdravlje organizma. Snaga prirode bila je njegova inspiracija te je upravo visokovrijedne prirodne sastojke od samih početaka koristio u kreiranju vrhunskih i inovativnih proizvoda.

EPIGRAN – dodir savršenstva na vašoj koži

Za hladno i suho vrijeme koje nas očekuje u sljedećem periodu, posebno će vam koristan biti njihov EPIGRAN. Ako imate problema s osjetljivom, suhom i općenito zahtjevnom kožom, ovaj proizvod savršen je jer ublažava osjećaj napetosti, svrbeži i zatezanja te umiruje iritacije zahvaljujući vitaminu E koji je u kozmetici poznat i kao „vitamin ljepote“. Snagu i kvalitetu epigrana potvrđuje podatak da se ovaj sastojak, koji je Dr. Grandel kreirao u Augsburgu prije punih 70 godina, i danas dobiva istim postupkom. Samo uz odgovarajuću svjetlost, temperaturu, te u istim uvjetima proces maceracije koji traje nekoliko tjedana, rezultira nastankom ovog vitalnog proizvoda. Slogan „we know your skin“ najbolje dočarava samouvjerenost s kojom vam njemačka kozmetička kuća nudi rješenja za vaše dermatološke probleme.

Iako je doba kad suha koža najviše pati, dr. Grandel u paleti proizvoda brine i za najzahtjevnije potrebe kože. Provjerite proizvode i inovativna rješenja za sve tipove i stanja kože.

Vrhunski proizvodi su prioritet

Dr. Grandel se ne zaustavlja samo na kreiranju vrijednih pripravaka za kožu, već proizvodi i dodatke prehrani visokih nutritivnih vrijednosti. Svjesni da ljepota ne dolazi samo izvana već da tijelo treba hraniti i iznutra, Dr. Grandel nudi AminoGran, Cerola+cink, GrandeMag magnezij, Granozym i mnoge druge provjerene dodatke prehrani. Sastojci koje ovi vrijedni pripravci nude neophodni su, posebno u hladnim mjesecima kada je vani vlažno, a temperature niske. Tada se javlja povećana potreba za jačanjem imuniteta i dodatnim dozama vitamina i minerala.

Njihove proizvode možete pronaći u Müller trgovinama na Natur odjelu, kao i u svim bolje opskrbljenim ljekarnama. Popis prodajnih mjesta: https://drgrandel.hr/prodajna-mjesta/.

Više

Darivanje

Hranjiva obnova kose izložene suncu, soli, pjesku i kloru.

Beauty report

NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda omogućuje ti zaštitu kože iznutra i izvana.

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Beauty report

L’Erbolario ima učinkovite proizvode visoke kvalitete za zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.