Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Indola predstavila novi pigmentirajući regenerator

Osim trendi pastelnog toniranja, neutralizacije i osvježenje boje, novi pigmentirani regeneratori pružit će kosi i savršenu njegu.

Indola, jedan od najbrže rastućih svjetskih hair style brandova, prepoznatljiva po inovacijama i kolekcijama inspiriranim street style lookovima predstavila je, među prvima u svijetu, pigmentirajući regenerator s kojim je moguće u samo deset minuta postići jednu od željenih osam boja kose. Osim trendi pastelnog toniranja, neutralizacije i osvježenje boje, novi pigmentirani regeneratori pružit će kosi i savršenu njegu.

Look za novo doba

Zahvaljujući snažnom razvoju tehnologija te eksploziji društvenih mreža, trendovi postaju sve pristupačniji, a promjene koje se događaju gotovo svake minute, omogućavaju nam instant promjenu looka, u skladu s raspoloženjem. Uz odjeću, šminku i modne dodatke, odnedavno je i kosu moguće transformirati gotovo u sekundi.

Novo doba = nove boje

Novi Indola #colorblaster ide u korak s razvojem i konstantnim promjenama na društvenim mrežama. Osam pigmentirajućih regeneratora, inspiriranih street style kolekcijama, osmišljeni su za salonsku, ali i samostalnu primjenu. Kombinacija jedinstvenih formula, osim trenutne promjene boje, kreira jedinstven rezultat koji traje do 10 pranja, što omogućava brzinsku promjenu looka. Bez obzira želite li osvježiti postojeću boju, neutralizirati neželjene žute tonove ili odabrati neku od pastelnih ili vibrantnih boja, #colorblaster ima rješenje za sve promjene. Uz inspirirajuću paletu filter-friendly nijansi roze, vibrantne plave, mint zelene, srebrno sive, boje čokolade, crvene ili plave, Indola #colorblaster pružit će i odgovarajuću njegu.

Tehnologija njege kose

Tajna Indola #colorblaster pigmentirajućih regeneratora nalazi se u Color-Charge kompleksu koji ima dvostruko djelovanje. Naime, polutrajni pigmenti kreiraju vibrantne koloracijske rezultate, od pastelnih do vibrantnih nijansi, osvježenje boje i trenutnu neutralizaciju, a savršena njegujuća baza zaslužna je za ravnomjerne koloracijske rezultate, zaglađenost i visok sjaj.

Iako postoji osam „temeljnih“ boja, zahvaljujući miješanju moguće je kreirati u potpunosti personalizirane nijanse. Od pastelnih tonova do vibrantnih nijansi, Indola #colorblaster kolekcija sadrži četiri pigmentirajuća regeneratora, tri osvježivača i jedan neutralizator koji donose sljedeće mogućnosti toniranja:

 1. #colorblaster WILLOW – od pastelnih do vibrantno rozih nijansi;
 2. #colorblaster CLARENDON – od pastelne do jarko plave boje;
 3. #colorblaster VALENCIA – od pastelne do mint zelene;
 4. #colorblaster LARK – od svijetlih do tamnih srebrno-sivih tonova;
 5. #colorblaster MAYFAIR – obogaćenje crvenih nijansi;
 6. #colorblaster SIERRA – osvježenje čokoladnih tonova;
 7. #colorblaster CREMA – instant osvježenje toplih nijansi plave boje kose;
 8. #colorblaster JUNO – neutralizacija bakrenih nijansi te žutih tonova

[box style=”0″]

Darujemo jedan colorblaster SIERRA – osvježenje čokoladnih tonova. Što trebate?

 • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #colorblaster
 • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
 • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 9. studenog, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Jasenka Popović

[/box]

Više

Beauty report

Cilj je informirati potrošače o proizvodima koje koriste kako bi se suzbilo kolanje netočnih informacija.

Trendovi

Design by Keune potpuno je nova linija za njegu i stiliziranje kose koju od može potražiti na policama DM-a, Müllera i BIPA-e.

Beauty report

Pravilnom njegom kože izgledat ćete svježije i mlađe.

Beauty report

HASK je no.1 holivudski brend za kosu koji je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.