Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Inovativna kolekcija naočala za mlade

Novom suradnjom nastala je svestrana kolekcija naočala “STING X SUPERGA” koja naglašava kultni Superga stil te energičan i originalan stil ST!NG-a.

ST!NG – kućni brend De Rigo Grupe, posvećen mladoj publici s karakterističnim sportskim razigranim stilom te Superga® – kultni talijanski brend obuće, daju uzbudljiv život novim co-brandingom koji crpi snagu iz naslijeđa oba talijanska modna brenda. Novom suradnjom nastala je svestrana kolekcija naočala “STING X SUPERGA” koja naglašava kultni Superga stil te energičan i originalan stil ST!NG-a.

Za sezonu proljeće/ljeto ’22 predstavljaju “STING X SUPERGA” kolekciju naočala koja se sastoji od 4 unisex modela: 2 modela sunčanih te 2 modela dioptrijskih naočala s magnetnim clip-onom, dostupne u 4 verzije boja s polariziranim lećama.

Svi stilovi naočala stilizirani su referentnim detaljima legendarnih tenisica Superga 2750, kao što su prepoznatljiva tekstura s efektom tkanine na prednjoj strani modela, metalna pločica na krilcima s logotipom Superga® kao kultna etiketa tenisica te Superga® metalni prsten koji ukrašava vrhove krilaca.

Ova posebna kolekcija uključuje originalnu futrolu izrađenu od iste tkanine kao Superga 2750, s istaknutim ST!NG logotipom i originalnom Superga® etiketom.

Barbara De Rigo, direktorica marketinga De Rigo: „Ponosna sam na ovu novu suradnju ST!NG-a, našeg kućnog brenda, s brendom Superga®, „bezvremenskim klasikom“ i svjetski poznatim primjerom talijanskog dizajna, koji je oduvijek isticao svoju jedinstvenu privlačnost. Oba brenda utjelovljuju talijansku karakterističnu pozitivnost i originalnost koju interpretiraju s bezbrižnom elegancijom. U ovom susretu sa Superga® brendom, ST!NG ističe kultne detalje tenisica na svim stilovima naočala koji reflektiraju njegovu energiju i svestranost.

“Oduševljeni smo suradnjom ​​s tako iznimno kvalitetnim talijanskim partnerom. Superga® je oduvijek bio talijanski brend obuće “par excellence, i uvjereni smo da sinergija naših zajedničkih korijena te ista pomna pažnja prema detaljima mogu samo rezultirati proizvodom izvrsnosti. Superga® i ST!NG namjeravaju ponuditi mlađim generacijama potpuno novi pogled na “klasiku”, a ova kolekcija je savršen primjer za to”, istaknula je Stefania Spinelli, izvršna direktorica brenda Superga®.

ST!NG X SUPERGA modeli ovog će proljeća biti dostupni u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera.

Ne propustite

Fashion report

Duga ELFS maxi haljina puderaste boje Valerie Per jedina je haljina u koju trebate investirati ovog ljeta i nosit ćete ju godinama kao vaš...

Trendovi

Answear.hr ima široku ponudu dizajnerskih brendova sunčanih naočala, a dio tog portfolija ne može se pronaći u našim optikama.

Darivanje

Ne postoji standardna stimulacija klitorisa koja djeluje na sve žene jednako.

Fashion report

Tommy Hilfiger, istaknuo je bit ljeta te u Splitu te pripremio ekskluzivni modni događaj za domaće infleuncere i ambasadore brenda koji su među prvima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.