Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Inovativna kolekcija naočala za mlade

Novom suradnjom nastala je svestrana kolekcija naočala “STING X SUPERGA” koja naglašava kultni Superga stil te energičan i originalan stil ST!NG-a.

ST!NG – kućni brend De Rigo Grupe, posvećen mladoj publici s karakterističnim sportskim razigranim stilom te Superga® – kultni talijanski brend obuće, daju uzbudljiv život novim co-brandingom koji crpi snagu iz naslijeđa oba talijanska modna brenda. Novom suradnjom nastala je svestrana kolekcija naočala “STING X SUPERGA” koja naglašava kultni Superga stil te energičan i originalan stil ST!NG-a.

Za sezonu proljeće/ljeto ’22 predstavljaju “STING X SUPERGA” kolekciju naočala koja se sastoji od 4 unisex modela: 2 modela sunčanih te 2 modela dioptrijskih naočala s magnetnim clip-onom, dostupne u 4 verzije boja s polariziranim lećama.

Svi stilovi naočala stilizirani su referentnim detaljima legendarnih tenisica Superga 2750, kao što su prepoznatljiva tekstura s efektom tkanine na prednjoj strani modela, metalna pločica na krilcima s logotipom Superga® kao kultna etiketa tenisica te Superga® metalni prsten koji ukrašava vrhove krilaca.

Ova posebna kolekcija uključuje originalnu futrolu izrađenu od iste tkanine kao Superga 2750, s istaknutim ST!NG logotipom i originalnom Superga® etiketom.

Barbara De Rigo, direktorica marketinga De Rigo: „Ponosna sam na ovu novu suradnju ST!NG-a, našeg kućnog brenda, s brendom Superga®, „bezvremenskim klasikom“ i svjetski poznatim primjerom talijanskog dizajna, koji je oduvijek isticao svoju jedinstvenu privlačnost. Oba brenda utjelovljuju talijansku karakterističnu pozitivnost i originalnost koju interpretiraju s bezbrižnom elegancijom. U ovom susretu sa Superga® brendom, ST!NG ističe kultne detalje tenisica na svim stilovima naočala koji reflektiraju njegovu energiju i svestranost.

“Oduševljeni smo suradnjom ​​s tako iznimno kvalitetnim talijanskim partnerom. Superga® je oduvijek bio talijanski brend obuće “par excellence, i uvjereni smo da sinergija naših zajedničkih korijena te ista pomna pažnja prema detaljima mogu samo rezultirati proizvodom izvrsnosti. Superga® i ST!NG namjeravaju ponuditi mlađim generacijama potpuno novi pogled na “klasiku”, a ova kolekcija je savršen primjer za to”, istaknula je Stefania Spinelli, izvršna direktorica brenda Superga®.

ST!NG X SUPERGA modeli ovog će proljeća biti dostupni u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera.

Više

Trendovi

Cipele na visoku petu neće biti problem nositi vani ako ste ih prije prvog nošenja doma dobro razgazili.

Fashion report

Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

S modne piste

Kiša za doručak, sunce za kraj dana. Ekstravagancija i poznati, kozmopolitski ugođaj prijestolnice mode, Milana. Sve je to poveznica s novom kolekcijom „Dare to...

Fashion report

Bez obzira na trendove i sezonu, jedna od stvari koja nikada ne izlazi iz mode je majica s printom koja se lako može uklopiti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.