Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Uncategorized

Intenzivne boje hit su proljeća

Intenzivne boje u ženstvenim siluetama aduti su Fracomina kolekcije proljeće.

Intenzivne boje u ženstvenim siluetama aduti su Fracomina kolekcije proljeće. Odjevni komadi kolekcije kombiniraju tri različita načina percepcije ženstvenosti i odvažnosti, naglašavajući individualnost i odvažnost u modnom svijetu.

Minimalistički, monokromatski trend vladat će nadolazećom sezonom. Odvažan stil zahtijeva jednu boju koja se nosi od glave do pete. Ova jedinstvena stilska formula naglašava eksplozivnu, autentičnu, živopisnu ženstvenost koja odgovara jednostavnim, a istovremeno odlučnim ženama koje preferiraju modele istaknutih linija, poput odijela, kratkih jakni i kombinezona. Ovaj trend naglašava komade koji ističu liniju struka, ali prate i siluetu cijelog tijela.

Osobnost i strastven pristup modi ove sezone najbolje ocrtavaju crvena, svijetloplava, krem i žuta boja dok će odvažna boja fuksije savršeno predstavljati monokromatsku ženstvenost.

Više

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Fashion report

Donosimo komade u najpoželjnijim bojama za pravi ljetni outfit koje možete pronaći u Designer Outletu Croatia.

Horoskop

Ako nemate ideju, horoskop sigurno zna!

Seks

Proljeće je došlo, a s njim i avanturistički duh. Zima nas je predugo držala u zatvorenom prostoru, pa sad kad imate priliku, iskoristite toplo...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.