Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Iskažite ljubav najljepšim zlatnim nakitom

Zapamtite, mali znaci pažnje učinit će Dan zaljubljenih još posebnijim i zauvijek će vas podsjećati na lijepe zajedničke trenutke.

Ljubav je sveprisutna i možemo ju pronaći u različitim stvarima, trenucima i ljudima. Jedan od dana kada ju posebno slavimo i obilježavamo je Valentinovo. Dan posvećen najljepšoj emociji, možemo uljepšati tako što ćemo ga provesti s voljenom osobom i pokazati koliko nam znači. S njime dolazi i jedna od vječnih dilema – što pokloniti i koji dar odabrati?

Globe Hearts zlatne naušnice, 680,00 kn, Love beam zlatne naušnice, 1.400,00 kn, Heart Trio zlatne naušnice, 716,00 kn

Zapamtite, mali znaci pažnje učinit će Dan zaljubljenih još posebnijim i zauvijek će vas podsjećati na lijepe zajedničke trenutke i vašu ljubav. 14.veljače je sve bliže pa ako još uvijek niste kupili dar i niste sigurni što odabrati, budite sigurni da s lijepim komadom nakita nikada ne možete pogriješiti. To je modni dodatak koji predstavlja znak pažnje, ljubav i prijateljstvo. Odaberite naušnice, narukvice, ogrlice ili neki drugi komad nakita koji će se pretvoriti u nezaboravnu uspomenu i detalj koji će vaša voljena osoba čuvati zauvijek.

Heartic zlatna ogrlica, 1.376,00 kn

Inspiraciju pronađite u Zlatarni Dodić gdje vas očekuje široka lepeza zlatnog nakita s motivom srca, koji je kao stvoren za najromantičniji dan u godini. Decentne narukvice s privjeskom srca savršeno će se uklopiti s malim naušnicama i profinjenim ogrlicama. Ako ipak želite malo upečatljiviji komad, birajte velike naušnice i efektne ogrlice sa zanimljivim privjescima.

Crown, prsten bijelo zlato s dijamantom

Za one prave romantike, koji su odlučili za Valentinovo okruniti svoju ljubav, najbolji izbor je prstenje i kombinacija zlata s dijamantima te dragim ili poludragim kamenjem. Odlučite se za omiljeni oblik, veličinu i boju te ovog Valentinova izrazite svoju nemjerljivu ljubav najljepšim komadom nakita.

Jedinstveni valentinovski komadi čekaju vas u poslovnicama Zlatarne Dodić:
Dubrava 2 – Ilica 46 – City Center one West – City center one Split – Mall of Split – Plitvice mall ili na https://www.zlatarna-dodic.hr/.

Više

Seks i osjećaji

U potrazi za odgovorima vezanim za sretne veze, ispunjene ljubavi i dobar seks, porazgovarali smo sa Sanjom Tatalović, trenericom osobnog rasta

Zanimljivosti

Ove godine Valentinovo nam je podsjetnik da okrenemo novi list u brizi za okoliš.

Zanimljivosti

Za objavu nove pjesme pod nazivom „Strah od ljubavi“, Ana Rucner odabrala je savršen trenutak.

Zanimljivosti

Valentinovo predstavlja idealnu priliku za romantični bijeg iz grada s partnerom odnosno partnericom iz žrvnja dnevne kolotečine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.