Iskoristi Crni Petak za Kupnju Božićnih Poklona

Blagdanska sezona nam polako dolazi. Vrhunac blagdanske sezone, Božić, nam kuca na vrata. Svi znamo koliko zna biti zamorno odlučiti koji poklon kupiti svojim najbližima, kada krećemo u nabavku u zadnji čas. Pogotovo kada trebamo uzeti u obzir želje svojih najmilijih, koje svakako ne želimo razočarati. No, isto tako moramo paziti i na svoj novčanik, kako se ne bi pretrošili. Naravno, blagdanska sezona donosi i pregršt popusta, kao i pregršt potrošača koji su u istoj borbi kao i vi. 

Postoji li neko bolje vrijeme za kupovinu poklona za Božić izvan blagdanske sezone?

Znate li da Hrvatska isto tako održava Crni Petak? Crni Petak dolazi na predzadnji petak u studenome, baš u pravo vrijeme prije blagdanske sezone. Mnoštvo dućana diljem Hrvatske nudi ogromne popuste na razne proizvode, a među njima mogu biti i božićni pokloni za vaše najmilije. Vjerujemo da ćete se i bolje osjećati kada se naoružate poklonima za Božić skoro mjesec dana prije samog blagdana. 

Priprema li se hrvatska populacija za Crni Petak? Vjerujemo da je odgovor potvrdan, jer uopće nije čudno vidjeti ogromne redove na blagajnama ne bi li potrošači nabavili onaj pravi poklon za svoje najmilije.

Evo nekoliko ideja za poklone koje možete kupiti za Crni Petak u Hrvatskoj:

#1 – Televizor visoke razlučivosti

Voljeli ih ili ne, televizori su jedan od najpopularnijih uređaja današnjice. Razvojem tehnologije su postali veći i tanji, no puno veći što se razlučivosti tiče. Isto tako, većina modernih televizora današnjice imaju mogućnosti jednostavnog pametnog mobitela. Mogu biti idealni za upotpunjenje blagdanskog druženja u udobnosti Vašeg doma. Elipso ima ogromne popuste na televizore na Crni Petak 2019.

#2 – Aparat za kavu

Hrvatska je jedna od nacija koja jednostavno obožava kavu! Na temelju nekih istraživanja, Hrvatska je na 20. mjestu najvećih kavopija svijeta! Aparati za kavu su već duže vremena na hrvatskome tržištu, te bi to mogao biti baš idealan poklon za kavopiju u Vašoj obitelji! Oni će Vam uvelike olakšati spravljanje odlične kave koju ste dosad mogli samo popiti u kafiću! Elipso će imati ogromne popuste na aparate za kavu za Crni Petak 2019. Saznajte više u Elipso katalogu, i nemojte zaboraviti ugrabiti ovu posebnu priliku!

#3 – Tava

Tava je esencijalan komad kuhinjskog pribora koji se vjerojatno nalazi u svakoj kuhinji. No, većina kućanstava ima tave niske kvalitete, za koje možemo povezati priljepljivanje čestica hrane. Svi znamo koliko je to iritantno, i koliko vremena trebamo uložiti na uklanjanje tih čestica. Tko god bio kuhar od Vaših najmilijih, nova tava bi svakako mogla biti od idealnih poklona za Božić! Lidl prati Black Friday trendove, te nudi posebne ponude za aluminijske tave u svojem asortimanu. Lidl ponuda za kuhinjski pribor je naravno dosta šira. No, mislimo da Lidl za Crni Petak svakako oduševljava sa svojim popustima na tave. Provjerite Lidl katalog kako bi ste saznali više o njihovim ponudama!

#4 – Šalice

Blagdanska sezona sa sobom donosi i niže temperature, te je to sezona u kojoj najviše vremena provodimo u udobnosti našeg doma. Ovo je isto tako sezona toplih napitaka, koji se većinom piju iz šalica. Bilo da ste ljubitelj čaja, kave, ili možda kakaa; svakako će Vam trebati šalica za ove tople napitke. Pepco prati Black Friday trendove te u svojoj ponudi sadrži više kompleta šalica. Zašto ne biste iznenadili svoje najmilije s novim šalicama upečatljivog dizajna, koje u Pepco za Crni Petak možete nabaviti po vrlo niskim cijenama? 

#5 – Topla i udobna odjeća

Kako bi ste dodatni zagrijali sebe i Vaše najmilije tijekom Božića, uz tople napitke, svakako ćete trebati i neku udobnu odjeću koja će pružati dovoljno topline. Što nam je toplije tijelu, to je i blagdanska atmosfera automatski toplija. Što se tiče odjeće, Lidl svakako prati Black Friday trendove! Lidl ponuda nudi pidžame za cijelu obitelj, uz zanimljive popuste. Isto tako, možete naći popuste i na pončoe, koji će zagrijati Vaše najmlađe! Provjerite Lidl katalog za više informacija!