Iskoristi izolaciju za relaksaciju

Živimo u vremenu kada smo više nego ikada svjesni vrijednosti života i zdravlja. Upravo iz tog razloga i sa željom da pružimo dodatnu podršku kako bi se lakše prošlo kroz ovo izazovno vrijeme, Health centar je kreirao poseban online program energetskih tretmana i terapija putem Skypea koji se sastoji od relaksacije, energetske terapije i konzultacija. Provode individualne i grupne programe.

Vođenom relaksacijom i tehnikom dubokog, smirenog, pravilnog disanja na jednostavan i ugodan način prirodno se otpušta stres, psihička i fizička napetost. Tijelo se potiče na obnovu i prirodno iscjeljivanje. Relaksacija pomaže u postizanju unutarnjeg mira, uklanja suvišne i opterećujuće misli, um postaje jasniji i bistriji, koncentracija veća, a pamćenje bolje.

Energetskom terapijom kroz razgovor i edukaciju osoba saznaje i uklanja uzroke zdravstvenih i emocionalnih problema te problema u odnosima, dobiva upute i smjernice što i kako je potrebno promijeniti da bi zdravlje bilo bolje, a život kvalitetniji te prima dodatnu snagu i pozitivnu energiju koja revitalizira i pomlađuje duh, um i tijelo, uklanja bolove, daje osjećaj unutarnjeg mira, zadovoljstva, sreće, optimizma, jača naš imunološki sustav, poboljšava cirkulaciju, povećava pokretljivost i dr.

Štefania Čižmek

Kroz konzultacije klijent dobije uvid u zdravstveno, fizičko, mentalno i emocionalno stanje te se prema zahtjevima i očekivanjima osobe daje preporuka za energetske tretmane koji će pomoći vratiti tijelo u ravnotežu te korekcije u životnim navikama i prehrani.

Stoga, dragi naši, ako želite ojačati svoj imunitet, ukloniti bolove, smanjiti i ukloniti zdravstvene probleme, imati visok duh, biti vitalni, pomladiti se, biti više sretni, zadovoljni, moderni, te živjeti ispunjen i kvalitetan život, slobodno se obratite na 01 5605 711, 091 1555 619 ili na [email protected]

Posjetite web stranicu www.healthcentar.com.