Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Iskreno o ljubavi na novoj Ženskoj priči!

Gosti će pričati o ljubavi i svim njenim iluzijama, razlici prave ljubavi i zaljubljenosti, odnosima, izazovima te odgovarati na pitanja publike.

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema drugo ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu LJUBAV, a u goste joj dolaze pjevačica i kantautorica Alka Vuica, psihoanalitičar i psihijatar dr.Hrvoje Handl te putopisci i tvorci filma „ Ljubav oko svijeta“, Anđela i Davor Rostuhar.

Gosti će pričati o ljubavi i svim njenim iluzijama, razlici prave ljubavi i zaljubljenosti, odnosima, izazovima te odgovarati na pitanja publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 15.veljače 2023., u 21,00 h, asav prihod od ulaznica donirat će se udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 091 552 06 11 ili na  [email protected]

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske priče i “mjesta više” koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u drugom ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2023.

Više

Zanimljivosti

U goste dolaze voditeljica Daniela Trbović, glumica Daria Lorenci Flatz te poduzetnica Snježana Schillinger.

Zanimljivosti

Zašto muškarci u zadnje vrijeme sve češće kuhaju?

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema četvrto ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu KAD...

Zanimljivosti

Kako se u ožujku obilježava Dan žena, tako i ovomjesečna Ženska priča govori o pravim i bliskim ženskim prijateljstvima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.