Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Islands&Co. predstavio novu kampanju: Ljubavna priča između dva otoka

Islands&Co., poznati brend nakita posvećen ljepoti i duhu hrvatskih otoka, predstavio je svoju novu kampanju s ljubavnom pričom između Lastova i Visa.

Islands&Co., poznati brend nakita posvećen ljepoti i duhu hrvatskih otoka, predstavio je svoju novu kampanju s ljubavnom pričom između Lastova i Visa.

Kampanju predvode pjevač Luka Nižetić i model Claudia Antičević, a realizirana je u suradnji s nekim od najboljih talenata u industriji. Kampanju je fotografirao Franjo Matković, a video snimao Hrvoje Banić. Frizure je kreirao tim iz Salona Glamour, dok je za makeup zaslužna Petra Sever. Kreativni smjer su osmislili Tomislav Pancirov i Katarina Radnić Zmazek.

Ljubavna priča između Visa i Lastova

Kampanja Islands&Co. oživljava romantičnu povezanost dva otoka kroz njihove glavne protagoniste – Luku Nižetića, koji je neraskidivo povezan s Visom i Claudiju Antičević, čije srce pripada Lastovu. Njihova priča, ispričana u kampanji u tri čina, je metafora za duboku vezu koju svi osjećamo prema našim otocima.

Islands&Co. – otočka vremenska kapsula

Katarina Radnić Zmazek, vlasnica Islands&Co. i Cloud&Co. brenda, istaknula je posebnost ovog nakita: „Islands&Co. je zapravo suvenir, osjećaj u obliku otoka ispunjen zvukovima, mirisima, dodirom, valovima i ljubavnim ispovijestima otoka. Islands&Co. je poput pisma u boci koje, pušteno u more, traži onoga tko razumije dušu otoka. Ponekad je to drugi putnik, a ponekad smo to mi sami, podsjećajući nas na unutarnji mir koji samo otok može pružiti.”

Islands&Co. vjeruje u moć otočkih priča koje oblikuju naša iskustva i otvaraju nas prema novim počecima. Svaka uspomena s otoka postaje dio tebe samog, a ti postaješ dio njega. Zato smo počeli raditi otočke priče da ih otkrijemo kako nama svima tako i svima koji posjećuju naše predivne otoke.

Premijera kampanje

Kampanja je premijerno prikazana na ekskluzivnom eventu s mnogim poznatim uzvanicima održanom u Zagrebu. Osim fotografija, prikazan je i video s otočkim pričama s kojima Islands&Co. planira istražiti sve hrvatske otoke. Otočke priče ćete moći pogledati na Islands&Co. društvenim mrežama, gdje možete i naručiti nakit s vašim otokom.

Ne propustite

Fashion report

Haljina kao omiljeni ženski modni komad glavni je motiv najnovije Anovi kolekcije koja ostavlja bez daha.

Fashion report

Nenad Sovilj ponovno oduševljava svojim nakitnim reinterpretacijama antičke mitologije.

Fashion report

Glumica i dizajnerica, Katarina Baban održala je drugu samostalnu reviju svog brenda Lilith i zapadni dio Zagreba pretvorila u prvi mali čarobni raj, transformirajući...

Moda

Dizajnerica Rene Krasnić Velicki predstavila je kolekciju koja zrači odvažnošću i samopouzdanjem, potičući žene da kroz svoj stil izraze svoje stavove i osobnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.