Ispravlja znakove umora, koži donosi trenutni oporavak i ima dugotrajno djelovanje

Danas mnogim ženama, a i muškarcima, jutro započinje i večer završava sa skincare rutinom kako bi svojoj koži lica i tijela dali sve hranjive tvari te u krajnosti, kako bi je i pomladili.

U Hrvatskoj je osim dekorativne kozmetike odnosno šminke jednako tražena i preparativna kozmetika u koju spadaju kreme za lice, serumi, maske, tonici, pilinzi, itd. Posljednjih godina je posebno došlo do potražnje spomenuti, a hrvatsko se tržište zaista obogatilo tim brendovima.

Ekskluzivna francuska dermokozmetička linija Lierac, inspirirana medicinskim dostignućima, koristi samo najbolje sastojke iz prirode i znanosti za postizanje vrhunskih anti-age rezultata. Razvijen od strane tima liječnika, istraživača i farmaceuta, Lierac se pozicionira među vodeće na ljestvici kozmetike bazirane na tretmanima.

Tim koji pomno radi svaku formulu Lierac proizvoda, kreirao je i Mesolift liniju posebno za one koji imaju umornu kožu zbog raznih faktora – cigareta, puno vremena provedenog u zatvorenom prostoru, stresa… Osim što se ponosi svojim elegantnim izdanjem, kao i svaki Lierac proizvod, Mesolift serum djeluje kao nadomjestak mezoterapijskog koncentrata koji koriste estetski kirurzi, a oporavlja tkivo i sprječava znakove umora. Ako mislite da je stanje vaše kože kronično – ovaj serum je osnovni dio vaše njege lica!

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. kolovoza točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Nives Rocknrolla