Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Isprobaj 24-satnu hidratantnu i tonizirajuću gel-kremu

Darujemo Bio Beauté® by NUXE 24-satne hidratantnu i tonizirajuću gel-kremu, koja se mijenja u dodiru s kožom kako bi omogućila trenutno upijanje.

Nuxe je predstavio liniju certificirane ORGANSKE njege za tijelo, koja kombinira tonizirajuće djelovanje ekstrakta citrona s Korzike s organskim biljnim uljima koja savršeno odgovaraju koži. Danas vam predstavljamo i darujemo Bio Beauté® by NUXE 24-satnu hidratantnu i tonizirajuću gel-kremu.

Promjenjiva tekstura nove Bio Beauté® by NUXE 24-satne hidratantne i tonizirajuće gel-kreme, mijenja se u dodiru s kožom kako bi omogućila trenutno upijanje. Njezin osvježavajući, tonizirajući i stimulirajući efekt, zahvaljujući vodici organske metvice i citrona s Korzike, idealan je za nanošenje ujutro nakon tuširanja.

Za ultra mekanu kožu dodano je hranjivo i omekšavajuće organsko ulje makadamije koje se upija u roku od nekoliko sekundi, ne ostavljajući masne tragove na koži. Ovo je ulje iznimno bogato masnim kiselinama koje hrane i omekšavaju kožu.

Biljni glicerin, sačinjen od organskih ulja sjemena Karanja, Mahwa i Jatropha, sprječava dehidraciju, a citrusne mirisne note omekšane dodirom vanilije u svojoj bazi, stvaraju slatku punoću mirisa…

[box style=”0″]

Darujemo jednu Bio Beauté® by NUXE 24-satnu hidratantnu i tonizirajuću gel-kremu našim vjernim čitateljicama!

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov NUXE
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno lajkajte i post objavjen na našoj Facebook stranici

Prijave primamo do 13. svibnja, točno u podne.

Dobitnica Danijela Lukač iz Slunja!

[/box]

Više

Beauty report

Jedna kapljica ulja mikroalge u sebi spaja snagu 4 milijardi aktivnih stanica, te tako postaje ekstrakt, iznimno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Beauty report

Ovo ulje sa cvjetovima vode i sunca štiti stanice kože od starenja i omogućava postizanje glamurozne preplanulosti.

Savjeti i preporuke

Novitet iz Nuxe laboratorija ovog proljeća očarat će vas svojim cvjetnim parom: Prodigieux® Floral parfemskom vodicom & Mirisnim gelom za tuširanje Floral.

Beauty report

Miris je moćan pokretač raznih reakcija u našem mozgu; određene mirisne note mogu prizvati davno zaboravljena sjećanja, dok drugi mogu rezultirati poticanjem raznolikih osjećaja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.