Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Isprobajte Biology nutri dermatološku hranjivu njegu

BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njegadermatološki je i certificirani organski proizvod za njegu suhe i vrlo suhe fragilne kože. 

Osjećate zatezanje i povećanu osjetljivost kože lica? Imate problema s perutanjem kože? Vi zapravo imate vrlo suhu kožu koja može biti zaista neugodna. Uzrok suhe kože lica je nedostatak masnih tvari, odnosno lipida i esencijalnih masnih kiselina.

Zbog navedenih nedostataka koža je nezaštićena i njena barijerna funkcija je narušena. Koža tako slabije zadržava vodu, postaje dehidrirana i osjetljivija na vanjske agresije. Suhoća kože može biti uzrokovana genetikom, godinama ili neprikladnom njegom. Na sreću, uz kvalitetnu njegu, hidraciju i zaštitu, suhoća kože lica može se ublažiti.

Svakodnevna rutina za smanjivanje suhoće kože lica

Učinkovita rutina zahtjeva proizvode prilagođene suhoj koži te pravilne pokrete prilikom nanošenja. Kako biste ublažili zatezanje kože i osjet neudobnosti, usvojite rutinu koja uključuje nježno čišćenje i odgovarajuću njegu. Izbjegavajte sunce i uvijek nanesite kremu za zaštitu od sunca. U prehranu uvrstite namirnice koje sadrže vitamin A i omega 3, 6 i 9 masne kiseline te pijte puno tekućine.

Kako pravilno očistiti suhu kožu lica?

Bez obzira na to šminkate li se ili ne, čišćenje lica prvi je korak u rutini njege kože, kako biste imali blistavu kožu i očuvali njezinu ravnotežu, ujutro i navečer. Koristite mlijeko za čišćenje (osobito zimi) koje nanesite vrhovima prstiju laganim kružnim pokretima, a višak uklonite vatom. Ukoliko ste skloniji micelarnoj vodi, očistite lice uz pomoć blazinice za višekratnu uporabu.

Kako njegovati suhu kožu lica?

Ujutro i navečer nanesite prvi štit vaše kože – hranjivu kremu za lice. Ujutro kao podlogu za šminku, a navečer za učinkovito obnavljanje suhe kože. Koža će na taj način brže i trajnije vratiti gipkost, mekoću i sjaj.

A-DERMA BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njega

BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njegadermatološki je i certificirani organski proizvod za njegu suhe i vrlo suhe fragilne kože.  Smanjuje zatezanje, intenzivno hrani kožu i ojačava kožnu barijeru. Pomaže smanjiti suha područja i osjet svrbeža(1). Hidrira 24 h(2). Uz organski sok Rhealba® zobi, uravnotežujućih i hidracijskih svojstava,  sadrži organsko ulje šafranike, koje hrani kožu te ojačava kožnu barijeru zahvaljujući sintezi lipida koji su osnovni za udobnost kože. Formula je 99% prirodnog podrijetla, s preciznom ulogom svakog sastojka.

BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njega ima teksturu lagane kreme i obavijajući učinak. Formula bez mirisa i esencijalnih ulja može se primijeniti na cijelom licu i području oko očiju. Lagana tekstura omogućuje primjenu samostalno ili u kombinaciji s BIOLOGY dermatološkim hidracijskim kremama (mix & match), za prilagođeni tretman.

  • Povezan sa suhoćom kože.
  • HI Kinetics, 22 ispitanika, 1 nanošenje..

Preporučena maloprodajna cijena:

A-DERMA BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njega 40 ml, MPC=152,13 kn (20,19 €)


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 2. prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Lejla Hafizović

Više

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Trendovi

Dr. Ivona Igrec jedna je od najpriznatijih svjetskih stručnjakinja na području primjene matičnih stanica u estetskoj medicini i anti-agingu.

Beauty report

Nerijetko nas gubitak kose, posebice ako ga mjesecima primjećujemo, zabrinjava.

Darivanje

Samo dobro nahranjena koža uspijeva se oduprijeti hladnoći i vjetru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.