Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Isprobajte unisex proljetni hit

Upoznajte Solidea tkaninu, jednu od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla, od bambusove viskoze od koje su izrađene unisex dokoljenke.

Upoznajte Solidea tkaninu, jednu od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla, od bambusove viskoze od koje su izrađene unisex dokoljenke. Njihova je kompresija zajamčena poliamidnim i elastanskim slojem zatvorenim između dva sloja bambusa, za posebno ugodan osjećaj u dodiru s kožom, odnosno, unutarnjim i vanjskim dijelom čarape. Ova struktura stvara “mikrookruženje” u tkanini koje omogućuje prozračnost i termoregulaciju kako bi koža uvijek bila suha.

SOCKSforYOU BAMBOO napravljene su od materijala koji se ističe svojom održivošću: uzgoj ne uključuje gubitak resursa i ne zahtijeva pesticide i gnojiva. Zahvaljujući njegovoj upotrebi moguće je izraditi ​​vrlo lagane i prozračne tkanine, sposobne održati optimalnu tjelesnu temperaturu, kao i antimikrobna i antibakterijska svojstva.

U liniji Socks for you, istraživanje materijala kombinira se s prepoznatljivim talijanskim dizajnom. Uz osnovni model (OPERA) u crnoj ili bordo boji, dostupan je i drugi model u crnoj boji(TYPE) sa motivom slova abecede.

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana, a ono što oduševljava je činjenica da dokoljenke dolaze i u velikim brojevima, do broja stopala 49.

Gdje kupiti? U ljekarnama i putem web shopa www.solidea.com.hr

 

Više

S modne piste

Limitirana capsule kolekcija Etna Maar stvorena je za ljeto, ali će se sjajno kombinirati i u nadolazećoj sezoni, uz ranojesenske komade odjeće.

Trendovi

Solidea, svjetski lider u sektoru kompresivnih čarapa i tajica, koji je svojim inovativnim rješenjima i prepoznatljivim talijanskim dizajnom osvojio žene svijeta,  ovih dana slavi...

Savjeti stručnjaka

Kod jačih i pretilih ljudi celulit je svakako puno vidljiviji. Međutim, celulit se javlja kod žena svih vrta građa, a procjenjuje se da oko...

Fashion report

Žene koje nose Wonderful Hips Shaper 70 Opaque  'zimski' model Solidea čarapa opisuju ih kao 'nešto najbolje što su ikad probale'!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.