Ivan Noa Creative Design: Promocija vrijednih ljudi

Ivan Noa Creative Design je mala tvrtka iz Zagreba koja je nastala u cilju da pomogne malim brendovima da postanu „veliki“.

Ne „veliki“ u smislu štancanja proizvoda, već da se o kvalitetnim, a manje poznatim brendovima daleko čuje glas, te da svaki jedinstveni proizvod rađen s ljubavlju nađe svoga kupca.

U manje od 9 mjeseci koliko postoji njihova platforma za prodaju rukotvorina, okupilo se preko 30 kvalitetnih brendova koji promoviraju hrvatski izvorni proizvod.

 

Promoviraju vrijedne ljude koji uz svakodnevne poslove rukotvorine izrađuju kao odmor za dušu. U svaki proizvod usađeno je puno vremena i ljubavi i sam naglasak je stavljen na podizanje kvalitete ručnog rada.

Jedan od brendova koji zastupaju na portalu handmade.com.hr je i Out Of The Box.

Brend je pokrenula Đurđica Iviček,koja osim što razmišlja izvan kutije, osmislila je čak četiri izvanredna proizvoda koji njeguju sjećanje na djetinjstvo.

Najpopularniji među njima su okviri za pohranu narukvica iz rodilišta. Proizvod koji će svaka mama poželjeti.

Većina mama čuva tu lijepu uspomenu, no kako do sada nisu imale previše izbora, te narukvice spremljene su u neku kutiju i ne vade se češće od jednom do dva puta godišnje. Đurđica je htjela te uspomene nositi kroz svaki dan i prisjećati ih se i kada joj je dijete veliko.

Ideje su joj same stizale, pa je tako osmislila kolekciju cekera sa simpatičnim tekstovima i svakodnevnim prikazima iz majčinstva.

Jedan od tih cekera može biti baš Vaš jer Vas Ivan Noa Creative Design i Out Of The Box daruju.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #ceker
  2. Zapratite našu Facebook stranicu i Instagram profil te Ivan Noa Creative Design
  3. Ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno i tagirati frendice
  4. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 12. travnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Tajana Gogić