Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ivana Mišerić kao Edgy Pearls Rendez-Vous djevojka

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy, najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry.

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy, najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry. S biserima u glavnoj ulozi, kolekcija je dobila i znakovito ime – ‘Edgy Pearls Rendez-Vous’.

Kolekcija je nastala u želji da kreiramo neobičan spoj: klasični biserni nakit s modernim stavom, nosiv u svim prilikama.” – ističe dizajnerica brenda Rene Krasnić Velicki.

Zaštitno lice kampanje i ovoga puta utjelovila je prekrasna Ivana Mišerić, koja uz zajedničke epitete koje dijeli s kolekcijom, sjajno predstavlja ‘Edgy Pearls Rendez-Vous’ djevojku.

Raskošna kolekcija sastoji se od sedam modela bisernih ogrlica, četiri modela bisernih naušnica, narukvica i prstenja, napravljenih ručnim radom s biserima premium kvalitete. Ekskluzivan dizajnerski nakit dostupan je u srebru, 18k pozlati, rose gold pozlati te žutom i bijelom zlatu. Ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje se mogu stilizirati kako na glamuroznu haljinu, tako i na obični t-shirt i traperice, dok se naušnice mogu nositi individualno ili slagati u popularni ‘ear candy’.

Kolekcija je napravljena u ‘mix and match’ stilu u kojem se slaže jedinstvena kombinacija koja najbolje odražava svaku osobnost.

Sve o biserima, koji u nakitu predstavljaju vječnu klasiku, možete pronaći na Instagram i Facebook profilima Karat Jewelry-ja, kao i na www.zlatarnicekarat.com .

  • Hair: Teuta Salon
  • Make Up: Sonja Kvesić
  • Nails: Manos Styling: Rene Krasnić Velicki
  • Foto: Karmen Poznić

Više

Trendovi

Cipele na visoku petu neće biti problem nositi vani ako ste ih prije prvog nošenja doma dobro razgazili.

Fashion report

Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

S modne piste

Kiša za doručak, sunce za kraj dana. Ekstravagancija i poznati, kozmopolitski ugođaj prijestolnice mode, Milana. Sve je to poveznica s novom kolekcijom „Dare to...

Savjeti i preporuke

Med Contour Multipower je prava alternativna liposukcija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.