Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Ivana Mišerić u senzualnoj modnoj kampanji za Karat Jewelry, s kojom ljeto službeno može početi!

Dizajnerica Rene Krasnić Velicki predstavila je kolekciju koja zrači odvažnošću i samopouzdanjem, potičući žene da kroz svoj stil izraze svoje stavove i osobnost.

Ljeto se već odavno može proglasiti ”službenim” godišnjim dobom nakita. Modni je to dodatak koji upravo sada dolazi najviše do izražaja em zbog želje da od odjeće imamo što manje toga na sebi, em zbog prekrasne nam i preplanule puti. Dakle, s početkom ljeta, dobrodošli u vrijeme kada su sve oči uprte u dobar, kvalitetan, zanimljiv i po mogućnosti – statement komad nakita.

Upravo takav, nakit je i nove kolekcije domaćeg brenda Karat Jewelry koji, zajedno sa svojom dugogodišnjom muzom, radijskom voditeljicom i velikom zaljubljenicom u modnu profinjenost, Ivanom Mišerić, sada već tradicionalno – obilježavaju početak ljeta.

Dizajnerica Rene Krasnić Velicki predstavila je kolekciju koja zrači odvažnošću i samopouzdanjem, potičući žene da kroz svoj stil izraze svoje stavove i osobnost. Ova kolekcija je pravi modni iskorak, gdje se estetika susreće s hrabrošću. Inspirirana retro šikom, kolekcija donosi svježinu kroz inovativne interpretacije klasičnog dizajna.

U fokusu su statement komadi koji privlače pažnju i postaju neizostavni dijelovi svakog modnog outfita. Retro modeli naušnica redefinirani su s modernim dodirom, stvarajući savršen spoj nostalgije i suvremenosti. ‘Chunky’ narukvice, kao ključni modni dodaci ove sezone, obiluju teksturama i volumenom, dodajući svakoj kombinaciji dozu dramatičnosti i stilske hrabrosti.

Ova kolekcija nije samo modni izričaj, već poziv na izražavanje individualnosti i snage, potičući žene da se okite i zasjaje u punom sjaju.

“Prilikom dizajniranja ‘Portrait of a Woman‘ kolekcije nakita, zamišljala sam žene koje stavljanjem nakita na sebe podržavaju svoju ženstvenost, snagu, senzualnost. Žene su moja neiscrpna inspiracija, njihova unutarnja snaga i energija vode me kroz svaki korak dizajna. Vjerujem da svaka od nas nosi tu pokretačku žensku snagu u sebi; samo je trebamo osvijestiti i osloboditi”, istaknula je Rene.

Za senzacionalnu modnu kampanju odabrali su relaciju Cres – Mali Lošinj, bajkovita mjesta u koje se jednako bajkovito uklopila i kolekcija od čak 36 novih Karatovih ljetnih aduta, dostupnih na web shopu, kao i na Instagram profilu brenda.

  • Foto: Karmen Poznić Božić
  • Make up: Tamara Čes
  • Styling: Rene Krasnić Velicki

Ne propustite

Fashion report

Duga ELFS maxi haljina puderaste boje Valerie Per jedina je haljina u koju trebate investirati ovog ljeta i nosit ćete ju godinama kao vaš...

Trendovi

Answear.hr ima široku ponudu dizajnerskih brendova sunčanih naočala, a dio tog portfolija ne može se pronaći u našim optikama.

Darivanje

Ne postoji standardna stimulacija klitorisa koja djeluje na sve žene jednako.

Fashion report

Tommy Hilfiger, istaknuo je bit ljeta te u Splitu te pripremio ekskluzivni modni događaj za domaće infleuncere i ambasadore brenda koji su među prvima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.